Invitation til et år i udvikling og fællesskab 

Har du lyst til at gå gennem dette helt særlige år, sammen med mig og en gruppe kvinder - som vidner, sparrings- og forpligtelsespartnere for hinanden - i et fællesskab omkring personlig og spirituel udvikling i 2020?

 

Du får denne invitation, fordi du i 2019 har vist stor interesse for din personlige udvikling, enten via coaching eller gennem yogaen. 

 

Dette fællesskab er for dig, der vil sætte pris på at have et månedligt åndehul, med fordybelse, refleksion, inspiration og ro. Det er for dig, der ønsker at leve mere skabende og kreativt, og med større bevidsthed. 

 

Form og indhold

Vi vil bl.a. arbejde med livsområder, værdier og vaner. Vi kommer til at dele erfaringer, indsigter og oplevelser. Vi vil meditere sammen, og reflektere sammen, og skabe rum hvor hjertets stemme føler sig tilskyndet til at folde sig ud. Vi holder space for hinanden, og støtter hinandens vej igennem det kommende år. 

 

Som du ved, er mit fokus at leve med mere hjerte og mindre hoved. At udfolde livet som en kreativ process. At overgive sig til Universets kreative flow, og skabe harmoni mellem det maskuline og det feminine (det rationelt handlende og det intuitivt sansende). 

 

Jeg vil facilitere gruppen, og dele mine erfaringer og viden, om personlig og spirituel udfoldelse. Jeg vil inspirere med min egen rejse gennem året, og dele de kilder og metoder der inspirerer og flytter mig. Det bliver ikke, som du kender det fra en:en samtalerne, eller som en yogatime eller en workshop - det bliver noget helt andet, og med en god blanding af det hele - og mere til. 

 

Tro mod den nye tid og det kreative flow, vil jeg lade årets gang i cirklen/gruppen udfolde sig sammen med årstiderne - jeg vil lade emnerne vi skal arbejde med opstå undervejs. Du vil derfor ikke få en step by step sådan-bliver-du-succesfuld handleplan udleveret eller en undervisningsplan i 10 moduler. At være i en cirkel handler mere om, at lade det der er, udfolde sig - blive set og få plads. 


Gå vejen i fællesskab

I gruppen vil jeg facilitere en overordnet rejse, hvor du tapper ind og gør den personlig, ved at løse de opgaver du comitter dig til fra gang til gang - og ved at leve med mere nærvær og nysgerrighed, og dele dine tanker og oplevelser i gruppen. 

 

Det bliver en slags ‘coach-dig-selv’ sammen med andre + en dimension af gruppens energi, der løfter og udvider den bevidsthed vi skaber - sammen og hver for sig. 

 

Den personlige rejse er ikke gratis - du skal være villig til at gå vejen, med al din sårbarhed i hænderne. Men du behøver ikke gå alene. At udvikle sig sammen med andre gør din vej tydeligere. Dine blinde vinkler bliver spejlet og dine (begrænsende) overbevisninger bliver udfordret. Det er stærkt at blive bevidnet og i sig selv healende. Når ting er sagt højt, kan det ikke længere leve i skjul. 

 

Året i cirkel består af

10 fysiske møder (Hjemme hos mig) - på udvalgte torsdage kl. 18.30 - 21.30

10 meditationer - vi laver sammen og mellem møderne.

Diverse opgaver - vi laver sammen og mellem møderne.

Sparring med en ‘sister in crime’ mellem møderne.

Inspirerende indspark der drysser ned i din indboks eller på sms, når de opstår.

3 ‘vi tager en ret med hver’ middage.

Og hvad der ellers måtte opstå af ideer og inspiration. 

 

En aften i cirkel kunne se sådan ud

Vi mødes og tuner ind.
Vi varmer kroppen lidt op og lægger dagen bag os.
Vi laver en ‘hvordan står det til’ runde.
Jeg laver et oplæg over et tema.

Vi laver en refleksionsøvelse over temaet.

Vi laver en Q&A runde.

Vi laver månedens meditation.

Vi sætter intention og commitment for næste måned.

Vi runder af.

 

Pris
Din pris for at deltage i cirklen er 2 rater af kr. 1.500
1. rate betales ved tilmelding og 2. rate betales 1. Juni

 

Datoer

Februar 27. 

Marts 24. (tirsdag)

April 23. 

Maj 20. (onsdag)

Juni 18.

August 27.

September 24.

Oktober 22.

November 19.

December 17.

Datoer for middagene finder vi sammen ved doodle afstemning.

 

Dette er ikke med i prisen
Notesbog og farver

 

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser i forhold til at dele din personlige udvikling i en gruppe, er du velkommen til at tage kontakt til mig på mobil 2683 2866 eller mail mail@signorelli.dk  

Et historisk vendepunkt

Det astrologiske perspektiv i 2020 er påvirket af Pluto, Jupiter og Saturn og handler i korte træk om:

1) Det ubevidste i os (vores vrede, frygt og de ‘historier vi har arvet’), vil flyde op til overfladen, så vi kan forholde os til det, og bearbejde det.

 

2) Alt hvad vi vibrerer i år, bliver udvidet og forstørret - på godt og på ondt (derfor er det utrolig vigtigt at rydde op i det indre). 

3) Når vi er tunet ind på vores hjertes vej, og sætter det i tjeneste, vil vi blive støttet i at gå vejen. Og det kræver tillid til processen.

 

Derudover står tallet 2020, for hjerte Chakra’et. Det betyder at klodens energi har hævet vibrationen og vibrerer på hjerteniveau. En rejse der begyndte i 2012 og nu er fuldt aktiveret. Det er det, der betegnes som Den Nye Tid. Den Feminine Tidsalder. The Aquarian Age Og det er grunden til, at vi fx har oplevet Det Arabiske Forår, Occupy Wall Street og MeToo bevægelserne. Det betyder at de feminine aspekter i mennesket (omsorg, kærlighed, kreativitet, følelser osv) bliver en del af den nye måde at være i verden på. Patriarkatet går i opløsning - og det feminine og det maskuline begynder at samarbejde. 

Arbejdet er allerede i gang - på de indre og ydre planer - mange af os oplevede 2019 som et vildt år, hvor vi måtte genoverveje aspekter af os selv og vores vej i livet. Og arbejdet fortsætter - du kan ikke undertrykke eller udsætte længere, vi skal gå vejen nu. Derfor er det meningsfuldt at være i et fællesskab, hvor vi deler rejsen med hinanden og hvor der er en ramme og en retning. 

 

Omdrejningspunktet i det nye år (den nye tid) og derfor også i gruppen er:

Hvordan kan du, med det du drømmer om, og er god til, løfte energien i verden og din egen livskvalitet? 

 

Hvordan skaber du en hverdag, der afspejler dit sande jeg?

 

Hvordan kan du udfolde livet i lethed - frem for at kæmpe med det?

I kærlighed Cristina

  • Grå Instagram Icon
  • Grå iTunes ikon
  • Grå Facebook ikon

Kontakt mail@signorelli.dk  +45 26 83 28 66​