Louises historie

Her kan du læse Louises historie, om hendes oplevelse af livet op til, og efter, vores første møde.

 

Jeg håber, hendes ord vil inspirere dig og minde dig om, at livet vil dig det godt. At det er meningen, du skal leve med en grundtone af glæde. Også på de dage, hvor svære følelser er på besøg.

 

God læselyst.

Kære Cristina

Til min første samtale med dig, gjorde du mig opmærksom på, at der er to kræfter vi mennesker styres af: Kærlighed og Frygt. Den udgave af mig, der mødte op i din stue, var styret af frygt, og hun har truffet mange valg på grund af frygt og bekymringer. Valg som ikke har været de bedste for mig, men dog meget lærerige, og som jo også førte mig til dig. 

 

Inderst inde mærkede jeg en stærk kraft, som havde passion og drømme, og som ville mig det godt. En indre stemme som længe har forsøgt at råbe mig op. Selvom jeg hørte den, lyttede jeg ikke, for jeg var lige i gang med et liv der skulle afvikles, i en sådan grad at jeg til sidst følte mig som en levende død. Jeg mistede al appetit på livet, al passion og al energi. Jeg var træt og følte mig som en på 80. Jeg gik og glædede mig til pension, eller drømte om, at jeg måske kunne blive så stresset, at jeg kunne blive indlagt, bare så jeg kunne få lov til at hvile lidt - og jeg er kun 33 år. 

 

Det var en lang proces over nogle år. Jeg ville have energien, livsmodet og passionen tilbage, og traf nogle svære valg, og begyndte forfra. Men jeg blev ved med at blive væltet omkuld af frygten og bekymringerne. Energien blev ved med at sive ud af mig, som var jeg en si fuld af tusinde huller. Jeg kunne ikke holde sammen på mig selv, og opbygge en ny hverdag, for jeg vidste ikke hvordan. 

 

Efter flere års undertrykkelse af min lyst og mine følelser, kunne jeg ikke længere hverken mærke eller huske, hvad de sagde og ville. Og samtidig mærkede jeg, i uforberedte øjeblikke, glimt af klarhed - at alt nok skulle ordne sig. Og jeg begyndte at dyrke jævnlig yoga, og hørte om Kundalini yoga og om dig. 

 

I et år undersøgte jeg yogaens verden og begyndte at føle mig bedre tilpas. Jeg kunne mærke energien som yogaen gav mig, men jeg kunne ikke manifestere den, eller holde på den. Og jeg var træt, træt og atter træt af hele tiden at banke hovedet mod en mur, og til sidst var tiden inde til at tage kontakt til dig. 

 

Hos dig, blev jeg opmærksom på, at jeg ikke er min frygt, og alle mine følelser og tanker, men at jeg er den kraft, jeg har mærket inde bag alt kaoset. 

 

I en visualiseringsøvelse mødte jeg den passionerede og livsglade kvinde, jeg inderst inde mærkede var der, men som ikke fik lov at komme frem pga alle de bånd og regler som frygtsomme erfaringer havde lagt over mig som et tæppe. 

 

Den dag, i din stue, blev tæppet revet væk, og jeg så hende, og jeg mærkede hende i mig; mit sande jeg. 

 

I den efterfølgende uge var jeg fuldstændig bedøvet af træthed. Først syv dage efter kunne jeg overskue at få lavet de 2 korte kundaliniøvelser som du gav mig med hjem. Og kun få dage efter mærkede jeg deres virkning: Energi! Jeg fik mere energi. Og energien er blevet. 

 

Jeg mærker en glæde, som ikke er baseret på noget bestemt, men som kommer helt indefra: En glæde over bare at være til og at være mig. Der er kun gået 3-4 uger siden vores møde, og hverken tanker eller bekymringer er noget jeg bruger særlig meget tid på. Det er nærmest ikke eksisterende. Jeg er tilstede i nuets øjeblikke, og jeg nyder hver en dag med stor glæde. De situationer som før gjorde mig usikker, føler jeg mig sikre i. 

 

Jeg er stadig følsom, og jeg er ikke fortabt i en glædesbobbel. Men jeg kan føle en hel masse og samtidig være rolig og sikker i, at glæden ligger under alle de andre følelser, og kommer igen, hvis jeg tillader mig selv at mærke vrede og sorg også. Og det er helt nyt for mig. 

 

Jeg har aldrig haft det så godt, som nu. Og det virker som om, jeg næsten ingenting har gjort for det. Jeg gør mine øvelser, når jeg har lyst til det - og det har jeg næsten hver dag. Det er også en af de store forskelle fra før og så nu: Jeg gør, lige hvad jeg har lyst til, og jeg bekymrer mig ikke om, hvad andre tænker. Jeg stoler på livet, og jeg glæder mig over alt det, jeg endnu ikke ved, skal komme, for jeg har tillid til, at fremtiden er god; at livet vil mig det godt. 

 

Jeg bærer lyse farver i stedet for den sædvanlige sikre sort. Når det regner, tager jeg regntøj på, og går i skoven med min søn, i stedet for at spise kager. Når jeg er træt, så sover jeg, også selvom klokken kun er 19.00. 

Og jeg er sulten, så sulten, som om jeg ikke har spist i flere år. 

 

“livet er en nam nam buffet” som du sagde til mig, “og det gælder bare om at gå til buffetbordet og vælge lige det jeg gerne vil smage. Måske byder bordet ikke på det jeg troede, men måske på endnu bedre retter end jeg overhovedet kan forestille mig” - sådan har jeg det nu. 

 

Tak!

Kærlig Hilsen Louise

Hvis du, som Louise, oplever at frygt og gamle regler forhindrer dig i at leve med glæde og tillid, vil jeg gerne hjælpe dig videre. 

Min grundlæggende overbevisning er, at livet vil dig det godt. Det er meningen, at du skal nyde rejsen her på jorden. 

Hvis du føler dig klar, til at tage livet helt ind, og vise verden hvem du er - så lad os tage rejsen sammen. 

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig. 

  • Grå Instagram Icon
  • Grå iTunes ikon
  • Grå Facebook ikon

Kontakt mail@signorelli.dk  +45 26 83 28 66​