Gennem Kundalini Yoga har min krop lært en genvej til ro, og en indre glæde, at kende. Jeg har fundet ud af, at jeg bliver trist og vred, når jeg ikke har kontakt til min sjælestemme. Kundalini Yogaen renser mit indre hver gang - og der sker noget, jeg ikke kan tænke mig til.

 

Samtalerne giver mig støtte til at ændre adfærd indenfor de områder, hvor jeg har tendens til ureflekteret at lukke ned for min sjælestemme af hensyn til gammel tryghed. 

Blandt andet har jeg lært at genkende flere af mine overlevelsesstrategier og historier, så jeg nu ser dem udefra, og dermed håndterer dem - det betyder at der er mindre drama i min hverdagen og mere plads til mit egentlige jeg.

 

Samtalerne har givet mig værktøjer, til bedre mærke hvad jeg vil og ikke vil, og jeg er blevet mere glad og roligere end før. 

- Kirstine Fagerlund Hvidegaard

Jeg har haft fornøjelsen af at være i et coaching forløb hos Cristina Signorelli.

Hver gang jeg er kommet, er jeg blevet hjulpet til at finde ind til min sandhed omkring den situation jeg stod i. Cristina har formået at guide mig derhen på en meget fin og respektfuld en måde, som har givet mig en oplevelse af, selv at kunne finde ind til min sjæl.

Jeg går altid fra vores samtaler med fornyet perspektiv, en følelse af trygt at kunne fortsætte min rejse i livet, og med helt konkrete redskaber jeg kan bruge til at skabe lys og lethed i min hverdag.

Jeg er taknemmelig over at der findes et menneske som Cristina, overfor hvem sjælens stemme simpelthen VIL frem.

 

De varmeste anbefalinger fra mig

- Marie Nørgaard Nielsen

Tusind tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Jeg er i forvejen nærmest afhængig af det rum du skaber i dine ugentlige klasser – men disse workshops er for mig noget helt særligt. 

Det er altid forskelligt hvad jeg tager med derfra, men det har uden undtagelse føltes som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for. 

- Sigrid Leilund

Jeg tror på, at ens livsvej kan tage helt nye uventede retninger ved mødet med de helt rigtige mennesker på det helt rigtige tidspunkt. Jeg ved det, fordi jeg mødte Cristina og Kundalini yogaen på et yogaretreat i Marrakech. Jeg ved det, fordi energien på det tidspunkt havde forladt min krop, fordi kreativiteten havde fået lagt et tungt låg på og fordi vejen forude var blevet hyllet ind i et uvant gråt slør.

Jeg ved det, fordi Kundalini yogaen i bogstaveligste forstand fik pustet nyt liv ind i min krop, så der igen blev plads til energi, kreativitet og lyst til alt det nye og ukendte som lå forude. Under Cristinas kyndige vejledning, lærte jeg at trække vejret ordenligt for første gang i mit voksne liv. Jeg blomstrede mildest talt op på blot få dage i Kundalini yogaens kærlige favntag.


Tak Cristina!

- Christina Holdgaard

Det er som at nedsænke min krop i et varmt karbad på en kold vinterdag!

Som erfaren og professionel coach, kan det være svært at finde en anden professionel, som jeg føler mig klar til at overgive mig til. Cristina er en af disse sjældne fund. Hun har en særlig evne til at lytte til sin egen fornemmelse af, hvad der er brug for i en given session.

Selv om jeg har arbejdet med personlig udvikling i snart 20 år, så er der tidspunkter i eget levede liv, hvor udsynet kan blive så tåget, at jeg mister retning. I sådanne perioder har jeg brug for en guide, der med styrke, mod og selvtillid tør at lede og vise vejen for mig med visdom, indtil jeg igen selv kan se klart. Disse kvaliteter har Cristina i overflod.

 

I den tid, jeg har arbejdet med Cristina har jeg oplevet en fornyet skarphed og genetableret min livsmission. Min sjæl føles som om, den er kommet hjem til sig selv igen på en ny, endnu dybere og endnu mere meningsfuld måde. Det har resulteret i, at nogle af mine ældste og dybeste visioner og drømme for både mit professionelle og kærlighedsliv er ved at blive realiseret.

Det føles stort – som magi. Men det er ikke magi; det er den virkelighed, som mødet med Cristinas samtaler har bragt med sig.

- Lucy Vittrup

Cristina har den sjældne evne at kunne arbejde på mange niveauer samtidig. Det betyder, at hvis man for alvor ønsker at ændre sig personligt, fagligt eller strategisk – er Cristina den der på en nærværende, tryg og passioneret måde, kan bidrage til dette. Cristina møder altid op med en enestående klarhed og parathed, der styrker menneskers mod til at møde deres udfordringer. Cristina er uden tvivl en coach i særklasse, som formår at gå i dybden på en let, ukompliceret og fremadrettet måde – en sand gave til den der ønsker at komme tættere på sig selv.

– Roxana Kia

Jeg har med stor fornøjelse brugt Crisitna Signorellis coachingekspertise både live og over telefonen. Cristina har en enestående evne til at se bag ordene og finde frem til præcis der, hvor skoen trykker.

I flere situationer har hun klædt mig professionelt på til at klare ukendte udfordringer, hvilket har resulteret i, at jeg er gået ind i de ukendte områder med knusende ro og overbevisning om, at jeg nok skulle nå i mål. Og det gjorde jeg så.

 

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale coaching af Cristina, hvis du vil have sat en situation på rette hylde og efterfølgende gå ind til den med styrket overbevisning om at sigte højt uden at træde ved siden af.

– Anja Bay

Jeg har i en længere årrække arbejdet sammen med Cristina i såvel professionelle som uddannelsesmæssige sammenhænge. Cristina har i sine samtaler en sjælden evne til at gå på “frekvens”, med et nærvær og en empati der giver en intens følelse af at blive mødt og set – lige der hvor man er. Søren Kierkegaards eviggyldige citat ” For i sandhed at kunne hjælpe en anden, må jeg forstå mere end han – men dog vel først og fremmest forstå det, han forstår” bliver en sætning der i den grad giver mening, i en samtale med Cristina.

– Belinda Donkin

Cristina Signorelli er et lyttende og empatisk menneske, som jeg har haft glæden af, at kunne tale og dele med om både meget private – men også helt professionelle følelsesmæssigt vigtige emner. Hun lytter med indsigt og humor og formår at skabe en dialog med konstruktivt modspil og medspil.

– Vibeke Brinck

Please reload

  • Grå Instagram Icon
  • Grå iTunes ikon
  • Grå Facebook ikon

Kontakt mail@signorelli.dk  +45 26 83 28 66​