top of page
S:H.jpg

En stærk krop // 

Et stærkt nervesystem // 

En varm kontakt med hjertet //

Gennem 6 uger vil vi sammen træne det vigtigste i denne nye tid.

For at kunne leve vores sandhed, og udfolde livet i samskabelse med Universet, er det vigtigt, at vi træner kroppen, styrker nervesystemet og øver at have et åbent hjerte. 

 

Uden disse ting, er det svært at holde space for os selv. Vi vil ikke kunne høre kroppens signaler/kommunikation, og vi vil være sårbare overfor ydre påvirkning, der lettere vil kunne slå os ud af kurs. 

Dette forløb er for dig, der ønsker en stærk krop og en varm kontakt til dit hjerte. 

 

Gennem 6 uger vil vi lave yoga og meditation sammen, på en måde der giver dig følelsen af fællesskab, og samtidig giver dig mulighed for, at lave yoga når det passer dig - online live og med video.

Form og indhold

Èn gang om ugen går jeg live online og laver en to timers session med opvarmning, åndedrætsøvelser, yoga, afspænding og meditation. Jeg gennemgår alle øvelser og guider dig igennem programmet, så du efterfølgende er klædt på til at fortsætte det gode arbejde.

 

Vi laver den samme serie i 14 dage - og mødes online hver uge. Du vil få al materiale tilsendt på mail, så du har manual, mantra- og playliste til hver serie.

 

Alle 6 online klasser optages på video (det er kun mig man kan se) og vil efterfølgende være tilgængeligt i 7 dage (frem til næste online session). PÅ denne måde kan du vælge, om du vil lave yoga i følgeskab med en video eller om du bruger det tilsendte materiale - eller en blanding af begge dele. Måske er der dage, hvor du vil lave en kortere udgave af programmet, eller halvere tiden på øvelserne. Til disse dage er det tilsendte materiale mere oplagt. Andre dage har du måske mere brug for en video til følgeskab og opmuntring - det er helt op til dig.

Efter 14 dage, laver vi et nyt program, som du selvfølgelig får tilsendt. Efter de 6 uger har du 3 komplette programmer som du er 'flyttet godt ind i' og er blevet fortrolig med, og som du altid vil kunne veksle imellem og tage frem efter behov. 

ov. 

Eller sagt på en anden måde:

 - Vi mødes online live 6 gange over 6 uger.

 - Hver uge går jeg online live og laver en to timers session.
 - Vi laver den samme yogaserie i 14 dage, og har 2 møder pr serie.

 - De efterfølgende dage laver du yoga i 30 - 90 minutter, når det passer dig.
 - Du får tilsendt alle yogaserier på print og på video (på mail)

 - Hver 14. dag begynder vi på en ny serie.

6 ugers Stærk Krop & Varmt Hjerte forløb består af

6 to timers online-live sessioner tirsdage kl. 8.15 - 10.15 (som du kan se når det passer dig).

6 videoer.

3 yogaset.

3 meditationer.

3 playlister.

6 Q&A online live (efter hver online session).

Drys af mine mere end tyve års erfaring med at slippe kontrollen, lytte til hjertet og leve lidt mere modigt.

Det får du (hvis du laver arbejdet vel at mærke)
En stærk krop.
Et stærkt nervesystem.
En varm kontakt til dit hjerte.

Mere mod.
Mere livsglæde.
Mere energi i kroppen.
Et mere fleksibelt sind.
En større forståelse af, og forbindelse til, din fysiske og energetiske krop.

Det praktiske

Dato og tid:

Tirsdag 19. januar kl. 08:15 - 10:15

Tirsdag 26. januar kl. 08:15 - 10:15

Tirsdag 2. februar kl. 08:15 - 10:15

Tirsdag 9. februar kl. 08:15 - 10:15

Tirsdag 16. februar kl. 08:15 - 10:15

Onsdag 24. februar kl. 08:15 - 10:15

Husk, at hvis du ikke kan være med på det aftalte tidspunkt, får du videooptagelsen tilsendt. 

Det skal du have klar:
Du gør dig klar med din yogamåtte/fåreskind, behageligt tøj du kan bevæge dig i, en pude, et tæppe, vand/te og det yogaset du har fået tilsendt på mail.

Sted:

Vi mødes på Zoom. Efter din tilmelding får du tilsendt mødelink og kode på mail. 

 

Tilmelding & pris:

Du tilmelder dig ved at overføre kr. 1.500,- på mobilePay 2683 2866 Cristina Signorelli. I kommentarfeltet skriver du din e-mail. Herefter modtager du en mail fra mig, inden vi starter.

Det med småt

Tilmeldingen er bindende. Er du forhindret i at deltage i forløbet, bliver din indbetaling ikke refunderet. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side.

Lidt om den nye tid

Klodens energi har hævet frekvensen og vibrerer nu på hjerteniveau. Det er det, der betegnes som Den Nye Tid, den Feminine Tidsalder eller Vandbærerens Tidsalder.

Den feminine energi i Universet (og dermed også i os) har meldt sin ankomst her på jorden. Patriarkatet går i opløsning - og det feminine og det maskuline begynder at samarbejde. 

Tiden kalder på, at udfolde livet som den kreative proces, det i sin frie form er. At gøre det indre arbejde, vi ikke kan tænke os til. På rejsen er vi nødt til at lære at slippe kontrollen lidt mere end vi plejer, og have tillid til Universets kreative flow (altså gå vejen uden at kende udfaldet eller resultatet), og skabe harmoni mellem det maskuline og det feminine (det rationelt handlende og det intuitivt sansende).

Universet ønsker, at du skal lykkes med dine sande ønsker og drømme - det er den måde, det får mulighed for at udtrykke sig gennem dig.

bottom of page