top of page

Virksomme møder for selvstændige business kvinder, freelancere og iværksættere

 

Drømmer du om at have styr på din tid og få overskud til det, du rent faktisk elsker at lave, og er god til?

Savner du den stressfri fornemmelse det er, når de administrative opgaver er sat i system, så du ikke behøver at bekymre dig om dem?

Ville du ønske, at din arbejdsglæde var mere konstant?

Så har jeg redskaberne, der kan hjælpe dig. 

Hvis du savner én at samarbejde og udvikle din business sammen med, så tilbyder jeg facilitering, coaching, projektledelse og inspiration. Jeg sikrer retning og fremdrift, og giver dig et ordentligt boost af optursenergi til at handle på.

Hvis du kan svare JA til et eller flere af nedenstående punkter, så kan jeg kan gøre en forskel for dig og din business.

  • Du skal tage vigtige beslutninger eller forberede en vigtig opgave, og du bruger alt for lang tid på overvejelser og overspringshandlinger, der ikke tuner din arbejdsenergi til rent faktisk at producere noget fedt på en ubesværet måde.

  • Du drukner i praktiske gøremål og rutiner og har svært ved at frigive tid til at pleje din business med overblik, kreativ omtanke og udfordring.

  • Du føler dig nogle gange ensom i din business, når du har brug for sparring og overvejer, om du igen kan tillade dig at trække på dit netværk.

  • Du fylder dine uger med kundeopgaver, og din fritid (restitutionstid) drukner i administration.

  • Du har dårlig samvittighed over vigtige, men kedelige eller svære, opgaver du ikke får gjort.

  • Du ved, hvad det vil sige, at have en dag, hvor du fuldstændig mister troen på din formåen og din business samt kontakten til, hvorfor det er så vigtigt, at du gør det, du skal.

Hvis et eller flere af punkterne beskriver din situation, så kan jeg hjælpe dig med at skabe mere flow i din tid og din økonomi. Og vigtigere endnu - vores samarbejde vil booste din livsglæde langt ud over dit arbejdsliv.

Du får:

  • Hjælp til at stille skarpt, på det, der skal gøres, så du kan prioritere din tid og dine opgaver.

  • Kontakt med dine værdier, din motivation og din kreative skaberkraft.

  • Overensstemmelse mellem det du gør, din vision, dine værdier og dit liv i øvrigt.

  • Boostet din business-energi, så du frigiver tid og overskud, til det, der giver mening for dig og samtidig øger din indtjening.

Sådan her foregår det:
Møderne varer 4 timer, og jeg arbejder onsite hos dig.

1. møde er en opstartssamtale der afklarer, hvor du står, og hvad der kræver din opmærksomhed. Samtalen vil afdække dine værdier, ønsker og mål.

Fordi din business består af hele dig, forholder vi os i samtalen både til dit arbejdsliv og dit privatliv. Samtalen vil give overblik og retning til vores videre samarbejde, og designes præcis til din business.

Herefter mødes vi typisk 1 – 4 gange pr. måned, alt efter hvad det kræver at holde dig skarp, motiveret og i udvikling med din virksomhed.

Pris:
Prisen pr. møde er kr. 2.000 og inkluderer min transport, hvis du bor i København city.

Det er vigtigt for mig at levere den bedste kvalitet, og jeg vælger derfor kun at samarbejde med et begrænset antal selvstændige forretningskvinder. Vi skal derfor være et godt match. Det bliver et meget personligt samarbejde, og du skal være klar til at flytte dig i en positiv retning. 

Sådan kommer vi i gang:
Er en fortrolig samarbejdspartner løsningen for dig og din business, tilbyder jeg en uforpligtende og gratis samtale. Alt du skal gøre er at svare på et par indledende spørgsmål: 

Ja tak – Jeg er klar til at få styr på sagerne, og genforene mig med min vision og min arbejdsglæde.

 

bottom of page