top of page
Cirklen.jpg

Invitation til et år i udvikling og fællesskab 

2021

Har du lyst til at gå gennem det kommende år, med en gruppe kvinder som vidner, sparrings- og forpligtelsespartnere, i et fællesskab omkring personlig og spirituel udvikling i 2021?

Dette fællesskab er for dig, der sætter pris på at have et månedligt åndehul, med fordybelse, refleksion, inspiration og ro. Det er for dig, der ønsker at leve mere skabende og kreativt, og med større bevidsthed.

 

Form og indhold

Kernen i vores cirkel-arbejde er at træne at leve med mere hjerte. At udfolde livet som den kreative proces, det i sin frie form er. At gøre det indre arbejde, vi ikke kan tænke os til. På rejsen er vi nødt til at lære at slippe kontrollen lidt mere end vi plejer, og have tillid til Universets kreative flow (altså gå vejen uden at kende udfaldet eller resultatet), og skabe harmoni mellem det maskuline og det feminine (det rationelt handlende og det intuitivt sansende).

 

I 2021 Cirklen deler jeg mine erfaringer og viden, om personlig og spirituel udfoldelse. Jeg vil inspirere med min egen rejse gennem året, og dele de kilder og metoder der inspirerer og flytter mig. Det bliver ikke, som du kender det fra 1:1 samtalerne, eller som en yogatime eller en workshop - det bliver noget helt andet, og med en god blanding af det hele - og mere til. 

Vi kommer til at dele erfaringer, indsigter og oplevelser. Vi vil meditere sammen, og reflektere sammen, og skabe rum, hvor hjertets stemme føler sig tilskyndet til at folde sig ud. Vi holder space for hinanden, og støtter hinandens vej igennem det kommende år. 

Gå vejen i fællesskab

I gruppen faciliterer jeg en overordnet rejse, hvor du tapper ind og gør den personlig, ved at løse de opgaver du comitter dig til fra gang til gang - og ved at leve med mere nærvær og nysgerrighed, og dele dine tanker og oplevelser i gruppen. 

 

Det bliver en slags ‘coach-dig-selv’ sammen med andre + en dimension af gruppens energi, der løfter og udvider den bevidsthed vi skaber - sammen og hver for sig. 

 

Den personlige rejse er ikke 'gratis' - du skal være villig til at gå vejen - men du behøver ikke gå alene. At udvikle sig sammen med andre gør din vej tydeligere. Dine blinde vinkler bliver spejlet og dine overbevisninger bliver udfordret. Det er stærkt at blive bevidnet og i sig selv healende. Når ting er sagt højt, kan det ikke længere leve i skjul. 

 

Året i cirkel består af

9 fysiske møder på Vesterbro Kbh. - på udvalgte torsdage kl. 18.30 - 21.30

1 retreat på Ødegaard i Sverige.

1 overnatning i naturen med yoga og øvelser.

2 ‘vi tager en ret med hver’ middage.

Kulturoplevelser - Bio, Udstillinger og andet der inspirer krop/sind/ånd og selvfølgelig fællesskabet.

Diverse opgaver - vi laver sammen og mellem møderne.

Sparring med en ‘sister in crime’ mellem møderne - hvis du har lyst til det.

Inspirerende indspark der drysser ned i din indboks eller på sms, når de opstår.

Og hvad der ellers måtte opstå af ideer og inspiration. 

 

En aften i cirkel kunne se sådan ud

Vi mødes, tuner ind og lægger dagen bag os.
Vi åbner kroppen med lidt yoga og en kort afslapning.
Vi laver en ‘hvordan står det til’/'siden sidst' runde.
Jeg laver oplæg over et tema.

Kort tepause.

Vi laver en refleksionsøvelse over temaet eller over et spirituelt kort.

Vi sætter intention og commitment for næste måned.

Vi runder af med meditation.

 

Pris

Din pris for deltagelse i cirklen 2021 er kr. 8.000,-

kr. 2.000 betales ved tilmelding. / kr. 2.000 betales 1. februar / kr. 2.000 betales 1. juni / kr. 2.000 betales 1. oktober.

 

Prisen inkluderer alt, undtagen den mad vi spiser og de kulturelle ting vi vælger at lave, samt transport til og fra Sverige. 

 

Forløbet giver dig også adgang til Nymånemålsætning til nedsat pris (200,-) 

 

Datoer 2021

Februar 25. 

Marts 25.

April 28. 

Maj 27.

Juni 18. - 20. (Retreat)

August 19.

September 16.

Oktober 14.

November 11.

December 9.

Datoer for middagene finder vi sammen.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at overføre kr. 2.000 på mobilePay 2683 2866 (Cristina Signorelli). Har du ikke været i forløb hos mig tidligere, skal vi, inden din tilmelding, have en kort samtale over telefonen, for at sikre at vi er rette samarbejdspartnere. Kontakt mig da her. Der er 8 pladser i cirklen.

Det med småt

Tilmeldingen er bindende. Depositum (kr. 2.000,-) tilbagebetales ikke.

Ved afmelding mindre end 6 uger til Cirkelstart kræves 50% af udgiften betalt. (kr. 4.000,-).

Ved mindre end 30 dage til Cirkelstart kræves hele beløbet betalt (kr. 8.000,-).

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser i forhold til at dele din personlige udvikling i en gruppe, er du velkommen til at tage kontakt til mig på mobil 2683 2866 eller mail mail@signorelli.dk

Et historisk vendepunkt

Klodens energi har hævet vibrationen og vibrerer nu på hjerteniveau. En rejse der begyndte i 2012 og nu er fuldt aktiveret.

 

Det er det, der betegnes som Den Nye Tid. Den Feminine Tidsalder. The Aquarian Age. Og det er grunden til, at vi fx har oplevet Det Arabiske Forår, Occupy Wall Street, MeToo bevægelsen og Black Lives Matter.

 

Det betyder, at den feminine energi i Universet (og dermed også i os) har meldt sin ankomst her på jorden. Feminine dyder som omsorg, kærlighed, kreativitet osv. bliver en del af den nye måde at være i verden på. Patriarkatet går i opløsning - og det feminine og det maskuline begynder at samarbejde. 

Det er slut med at undertrykke det feminine aspekt. Tiden kalder på, at du modigt lytter til dine drømme og længsler og lader dig guide af den kreative energi der flyder gennem dig. 

Når du er tunet ind på dit hjertes vej, og sætter det i tjeneste, vil du blive støttet i at gå vejen. Og det kræver tillid til processen, fordi du på vejen vil møde indre modstand og frygt.

Astrologi.jpg

Arbejdet er allerede i gang - på de indre og ydre planer - mange af os oplevede 2020 som et vildt år, hvor vi måtte genoverveje aspekter af os selv og vores vej i livet. Og arbejdet fortsætter - vi kan ikke undertrykke eller udsætte længere, vi skal gå vejen nu. Derfor er det meningsfuldt at være i et fællesskab, hvor vi deler rejsen med hinanden, og hvor der er en ramme og en retning. 

 

Omdrejningspunktet i det nye år (den nye tid) og derfor også i gruppen er:

Hvordan kan du, med det du drømmer om, og er god til, løfte energien i verden og din egen livskvalitet? 

 

Hvordan skaber du en hverdag, der afspejler dit sande jeg?

 

Hvordan kan du udfolde livet i lethed - frem for at kæmpe med det?

I kærlighed Cristina

bottom of page