Retreat Ven havnen.jpg
Retreat Ven hjemtur.jpg
Retreat Ven.jpg

En oplevelse ud over det sædvanlige

12. - 14. juni 2020

Hvis du har brug for at genoplade din krop og nærer dine sanser, så kom med os ud i det blå. Vi har kræset for detaljerne på denne forlænget selvforkælelsesweekend til øen Hven, og vi vil gerne have dig med.

Inden du læser om vores intention med turen, og om alt det praktiske, får du lige lov at høre om oplevelsen fra Anja Bay, der var med på turen i 2019.

 

”Cristina og Annes Kundalinitur til Ven var som et kondenseret mini Marokko retreat. Vidunderlig forplejning fra ankomst til afgang; alt fra det enormt velsmagende mad til top professionelle veltilrettelagte dagsprogrammer og ceremonielle indslag. De rammer en nerve af social, æstetisk og spirituel sammenhængskraft, som aldrig bliver dogmatisk eller sekterisk – men dyb, nærende og transformerende.

Alle burde unde sig selv turen med udsigt til vandet, havdyp, bål og returnering til hverdagen med sprængfyldte batterier”.                                      

                                                                                                                        - Anja Bay

 

 

På Hven bor vi i skønne beduintelte - med trægulv og rigtige senge, laver yoga i skovpavillonen på bakketoppen med havudsigt, bliver forkælet 3 gange om dagen, i vandkanten, på den hyggelige Strandkro. Lejren ligger med 180 graders havudsigt og med skoven i ryggen.  

 

Prøv at forestille dig det her:

 

Det er fredag morgen den 12. juni i hjertet af København. Kl. 9.00 sejler vi af sted med den lille færge til Hven og lægger byen bag os. Langsommeligheden sænker sig over os mens vi krydser Øresund, og med Hven i syne er vores rejse allerede begyndt.

 

Foran os venter 3 dage med Kundalini Yoga – fællesskab – havudsigt – gåture – langsommelighed – meditation – havdyp – ny energi - refleksion – vegetarmad – fuglesang – nærvær – aftenbål – sharing – natur – dans  – livsglæde - ceremoni – kanelsnegle og massere af frisk luft.

 

Livet på Hven er autentisk og enkelt. Campingpladsen, hvor vi bor, spiser og laver yoga er den perfekte oase med morgen- og aften sol, og direkte adgang til havet. Der er højt til himlen og med naturen som omfavner, er det umuligt ikke at lade roen sænke sig i kroppen.

 

Vi har lavet et program der tager dig kærligt i hånden. Når du lander på Hven, skal du blot læne dig tilbage og lade dig føre gennem tre nærende og berigende dage. Vi sørger for alt hvad du har brug for, og sikrer at du lander i København genopladet, med ro i sindet og glæde i kroppen søndag aften kl. 18.45 den 14. juni.

 

Opholdet inkluderer fuld forplejning (minus drikkevarer), overnatning i beduintelt med rigtig seng og dyne, undervisning samt diverse aktiviteter og overraskelser.

 

Priser:

Kr. 3.800 pr. person i 2 personers telt med senge, dyner og sengelinned.

 

Kr. 3.500 pr. person i 6 personers telt med senge, dyner og sengelinned.

 

Kr. 3.000 pr. person i eget medbragt telt og sovepose.

Prisen inkluderer:

Yoga undervisning morgen og aften

Diverse aktiviteter

7 måltider

Te og eftermiddagssnack

2 overnatninger

Sengelinned (Hvis du overnatter i Beduintelt).

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig på sms til Anne Lassen på nr. 2060 4945 OG indbetaler den fulde pris på mobilePay (samme nummer).

Når du sender sms, så husk at skriv din mailadresse + hvordan du ønsker at overnatte - (Beduintelt eller eget telt).

 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive.

 

Transport:

Du skal selv booke og betale din færgebillet. Prisen for en t/r billet er ca. kr. 295,-. Billetten bestilles på visithven.dk 
Vigtigt: Vi anbefaler dig at booke, så snart du har besluttet dig for at tage med på eventyr.

Der sejler kun én færge om dagen.

Udrejse 12. Juni kl. 9.00 - (ank. 10.45)

Hjemrejse 14. Juni kl. 17.05 (ank. 18.45)

CORONA opdatering:

Vi har besluttet os for, at det årlige eventyr til Hven skal afholdes - med dejlighed på alle planer, fra den kærlige omsorg til de æstetiske rammer, som vi kender det fra tidligere år - og med mere til 🐚

 

Fordi vi har brug for det nu, mere end aldrig før, og fordi vi fortjener det 💞 

 

I år er overskriften:

KÆRLIGHED TIL NATUREN I DIG 🌿

 

En lang yoga weekend på Hven minder om glade barndomsminder med røde kinder og smil i hjertet. Og i år vil vi forsøge at tage den et skridt videre .. Vi er i skrivende stund ved at undersøge, om vi kan have vores egen kok med. Vi drømmer om at skabe smuk mad sammen, under åben himmel, over bålet - med udsigt til havet og med skoven i baggrunden 🌅og vi vil så gerne have dig med 💘

 

Dette skal du vide:

 

  • Datoen er 12. - 14. juni

  • Vi åbner op for 15 deltagere. 

  • Prisen ligger på ca kr 3.000 hvis du medbringer eget telt 🏕 og ca kr 3.800 hvis du vælger luksus udgaven med beduintelt - seng, dyne og morgenkåbe (2 Pers/telt) 🌟 den endelige pris afhænger af kokke udgaven .. 👨🏻‍🍳

  • Du bestiller og betaler selv din færgebillet. Vi undersøger hvordan sejladsen fra Kbh vil foregå (er pt udsat til 1. juni) og alternativerne fra Sverige - til Hven kommer vi 😉

  • Vi respekterer selvfølgelig Corona forholdene og planlægger herefter, så godt vi kan. I pavillonen er der åbent i begge sider til frisk luft og vi vil i år bruge hele gulvet, så der er god plads mellem måtterne. Du har din egen måtte, tæppe og pude med. 

  • Skulle du være så uheldig at have Corona symptomer op til weekenden, får du refunderet hele det indbetalte beløb. 

 

De bedste hilsner

Anne og Cristina

 

Om underviserne:

Anne Lassen er indehaver af Yogastudiet Sat Nam YogaYoga på Christianshavn. Hun elsker at undervise i Kundalini Yoga og dans, og har en fortid som designer.

 

Cristina Signorelli er personlig coach og Kundalini Yoga lærer. Hun har arbejdet med personlig udvikling i 20 år, og har det fokus med som et lag i sin yogaundervisning. Cristina har en fortid som leder i filmbranchen.

 

Vi er begge uddannede Kundalini Yoga undervisere, og er enige om, at smukke æstetiske rammer og nærende lækker mad, sætter tonen for den indre og ydre rejse vi er på, på vores retreats.
 

Det med småt.

Bliver du forhindret i at deltage på turen, får du tilbagebetalt din indbetaling minus depositum.

 

30 dage før afrejse er turen bindende, og du kan ikke få refunderet din indbetaling. Du er dog velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Retreat Ven solnedgang.jpg