top of page

Ypperstepræstindens Daglige Praksis

Et kursus i livsmestring, der kan forandre din måde at være i livet på.

waite The High Priestess.jpg

Et forløb med Kundalini Yoga science og Tarot visdom.

 

3. November 2021 - 4. Maj 2022 i København

Hvordan ser en undervisningsdag ud

En gang om måneden mødes vi en hel dag på Østerbro fra kl. 09:00 - 16:00 hvor du får praktisk erfaring med modulets tema. 

Tiden er fordelt ligeligt mellem undervisning i yoga, meditation og åndedrætsteknikker, og undervisning i tarot, med øvelser, fortolkning og refleksion.

Midt på dagen er der en times frokostpause. Du kan opbevare din medbragte mad i tekøkkenet eller købe din frokost hos en af de mange spisesteder i Nordre Frihavnsgade. 

waite Pentacles IX_edited.jpg
waite Strength_edited.jpg
waite The Empress_edited.jpg
waite The World_edited.jpg

Hvad er Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er yogaverdenens maggi-terning. Det er en yogaform, der kombinerer visdom fra forskellige yoga discipliner og filosofier. 

Med flere tusind forskellige serier og meditationer er Kundalini Yoga, en overdådig buffet af værktøjer, der er tilpasset et moderne og tempofyldt liv. I yogaen arbejder vi med bevidsthed, ved at træne og udvikle krop, sind og ånd. Du lærer at mestre gammel indisk visdom, der kombinerer åndedrætsteknikker, mantraer, meditationer og yogastillinger - og bryder gennem indre blokeringer og åbner op for højere vibration og liv. 

 

Du vil opleve, at du gennem din praksis, øger dit energiniveau, din livsglæde, din kreativitet, dit selvværd og måden hvorpå du håndterer stress.

Yogaen er skabt til den feminine tidsalder, vi er trådt aktivt ind i nu, og jeg oplever, at jeg med min praksis, igen og igen kommer tilbage til mig selv, min livsglæde, min frihed og mit flow. Kundalini Yoga er blevet min livsforsikring.

Kundalini Yoga arbejder indefra og ud, og har en powerfuld påvirkning på dit energisystem - hvilket også betyder, at yogaen ikke må kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

 

Yogastillingerne kan tilpasses din individuelle formåen, og vil have en positiv effekt på kroppens velvære.  

Hvad er Tarot

Tarot udspringer af en europæisk mysterietradition. Oprindelige skulle man være med i hemmelige (esoteriske) loger, for at få adgang til viden om tarotkortene, som langsom blev åbenbaret for eleverne, når de var klar til det. 

 

Årsagen til at tarot er omspundet med så meget mystik, er at de afslører alle livets forhold og kan fortælle om enhver situation, på det tre niveauer, fysisk, psykologisk og åndelig. Det er i modstrid med tanken om en moneteistisk Gud, en fader over os alle, at livet kan afkodes og afsløres og vi i virkeligheden alle er bærer af Gudslyset. Den tro kunne man for blot få hundrede år siden blive slået ihjel for.

Om dine undervisere

 

Sofie er tarotmesterinde.

Jeg har kendt til tarotkortene hele mit liv, men måtte gå mine egne veje forbi en akademisk karriere og en coach uddannelse før jeg var klar til at tage min tarot-arv på mig. Siden min tarotmester far døde i 2014, har jeg skabt min egen forbindelse til tarotkortene og udviklet et koncept i krydsfeltet mellem videnskab, metode og spiritualitet.

 

At bruge tarotkortene dagligt, har forandret mit liv. De er min guide, de er bindeledet mellem mit sind, min sjæl og universet. De hjælper mig med at forstå mine sindsstemninger, dybe ønsker og have modet til at være mig selv. 

 

Jeg har gjort det til mit livsformål at ære den visdom der har tilflydt mig, igennem min arv, ved at udbrede viden om tarotkort, deres betydning og hvordan man bruger dem. 

sofie_edited_edited.jpg

Jeg har siden min første lektion i Kundalini Yoga i 2019, været forelsket i formen. Det var som at komme hjem. Jeg kunne fra start mærke at metoden er meget mere end strækøvelser. Kundalini Yoga renser mit energisystem, og hæver min vibration, mens min krop bliver stærkere. 

 

Siden jeg begyndte at arbejde professionelt med tarot har jeg haft et ønske om at samarbejde med en yoga underviser, og da Cristina og jeg begge har arbejdet meget med Maria Magdelene energien og har en særlig tilknytning til hende, giver det så meget mening at lave dette kursus sammen. Jeg glæder mig helt vildt.

Cristina er spirituel mentor og teacher.

Jeg lærer mennesker hvordan man stilner sindet, og overgiver sig til den feminine og kreative kraft. Det mest meningsfulde for mig er, når mennesker slipper forsøget på at regne fremtiden ud, og i stedet læner sig tillidsfuldt ind i livet - for mig er det der, magien opstår. 

 

Det er mit ønske med Ypperstepræstindens Daglige Praksis at give dig det bedste fra min personlige, spirituelle og faglige rejse gennem mere end 20 år. 

 

Jeg er uddannet Kundalini Yoga lærer, Månepræstinde, Naturterapeutisk mindfulness guide, Coach og NLP Master. 

Cristina Signorelli.jpg

Jeg fik mit første tarotsæt i midt 90’erne og har altid brugt kortene som et spejl til selvcoaching. Jeg forundres igen og igen over kortenes nøjagtighed og deres budskaber til mig. Tarotkortene er også en uendelig brønd af visdom, der åbenbarer sig for mig, i takt med at jeg udvikler mig spirituelt. 

 

Med Sofies nye bog og de utrolig smukke kort der hører til bogen, har min tarot praksis fået en ny revival, og jeg er vild med den støtte jeg oplever, når jeg tager mig tid til at trække kort, som en del af min daglige praksis. 

 

For mig er Kundalini Yoga og Tarot en powerfuld cocktail, jeg bruger til mestring af mit indre og ydre liv - som var jeg min egen Magiker. 

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at betale 1. rate eller hele kursusafgiften her.

Har du ikke været på kursus eller i forløb hos enten Cristina eller Sofie før, skal vi inden din tilmelding, have en kort samtale over telefonen, for at sikre, at forløbet er det rigtige valg for dig.

 

Send en sms til Sofie 2447 7181 eller Cristina 2683 2866 og du vil blive ringet op hurtigst muligt. 

Det er vores ønske, med denne dannelsesrejse, at forene krop og sind, og skabe adgang til det åndelige. Når du vælger at tage på den indre rejse, med Maria Magdalene, er det dybt transformerende, helligt og vigtigt.

 

Vi glæder os til 7 transformerende måneder sammen med dig.

 

Kærlig hilsen

Cristina & Sofie

bottom of page