Nymånemål.jpg

New Moon Astrology

NYMÅNEMÅL ER MIDLERTIDIG AFLYST OG FORVENTES GENOPTAGET I SEPTEMBER 2021

I NY UDGAVE MED YOGA OG MEDITATION

Powerfuld Nymåne Målsætning med Astrologisk Timing. 

 

Ved hver nymåne er der et nyt stjernetegn, der påvirker Universet - og dermed også os, og vores liv. 

 

Når vi bruger nymånens astrologiske timing til at sætte ord på vores drømme, synkroniserer vi vores personlige ønsker med Universets flow. Det er så utrolig powerfuldt, og det giver indre retning og klarhed. 

 

Ved hver nymåne, guider jeg dig gennem to timers måneritual.

 

Du vil opleve, at det at dine ønsker går i opfyldelse,

ikke er den største gevinst.

Den udvikling, og indre opvågning, der sker undervejs,

bringer mindst lige så stor glæde.

Det forbløffer mig gang på gang, hvor godt det virker. Jeg oplever at mål går i opfyldelse, og endnu vigtigere, mærker jeg et dybt indre personligt udviklingsarbejde, der går i gang. Modstand, frygt og gamle mønstre opløses simpelthen. 

 

Her kan du læse om andres oplevelser med nymånemålsætning:

Emily:A wonderful gift of self-love. 

A gift of time I give myself each month; to stop – listen deeply – and let go.

Listening to Cristina’s guiding words and the themes of each new moon every month, always lead my thoughts to a deep consciousness of being. The exercise itself – of listening first to the themes of the coming moon, then reflecting and writing in silence, makes me dig just a bit deeper than simply pondering what directions I want my personal development to go.

 

My new moon wishes become guiding principles I look back on throughout the month to be reminded of where I’m headed. And as each wish is formulated as a very concrete and actionable item for the time ahead, I often feel afterwards that I’ve given myself small gifts to be unpacked each day the following month. A wonderful gift of self-love. 

The community of others, listening in over zoom, is a meaningful component for me as well as it is a reminder of the universe around me. I am not alone – and this new moon will grant a new awakening to all those that are tuning in. With each new moon exercise, I am also learning to lean more and more into the universe herself and trust that I am not the only author of my destiny. Cristina’s new moon wish exercise is a treasured gift you should allow yourself each month!

 

Susanne:Jeg har en voksende tro på, at alting nok løser sig.

Arbejdet med nymånemålsætning skaber et meget konkret fokus for mig hver måned. Jeg føler, at jeg igangsætter den kommende måned med positive intentioner, glæde og håb.

 

Jeg føler, at jeg mere aktivt reflekterer over mine ønsker, drømme og mål - at jeg skaber min nutid og fremtid.

 

At sætte mig ned med papir, skriveredskaber, farver etc. skaber en tilstand af ro, fokus og flow. Det er sjovt! Jeg har lagt mærke til en lethed og voksende tro på, at alting nok løser sig.

Lisbeth:Konkrete mål bliver til en manifestation af det, jeg ønsker skal ske.

Med vidunderlig vejledning fra Cristina støtter mine Nymånemål mig i at sætte fokus på den kommende måned, og giver mig retning, - så det står kraftfuldt og klart, hvad der er vigtig for mig. 

Jeg mærker mine nedskrevne konkrete mål bliver til en manifestation af det, jeg ønsker skal ske. Det pragtfulde er, at jeg kan kaste dem ud i universet og overgive mig i tillid til, at de bliver opfyldt. Jeg har også flere gange oplevet, at der skete dét, som jeg havde sat som mål. Helt fantastisk.

Udbytte

At have en månedlig praksis, hvor vi mødes online, og sætter intention og retning bag vores drømme og ønsker vil give dig: 

 

Inspiration til at formulere powerfulde ønsker.

Viser dig retning i din selvudvikling, og de næste rigtige skridt.

Gør dig konkret på den kommende måned.

Sætter skub på din udvikling.

Skærper din opmærksomhed, på det der bringer dig glæde og lethed i din hverdag.

Viser dig, når dine ønsker ikke er i overensstemmelse med din sjæls stemme.

Arbejder med dine underliggende temaer.

Lærer dig at manifestere på en let måde.

Viser vej til et mindste der udfolder livet på en let måde. 

Et konkret dokument du kan tage frem, når du vil tune ind på det, der er vigtigt for dig. 

Et fællesskab og en ramme der sætter tonen for dit nu, den nærmeste fremtid - og på den lange bane - for dit liv.

 

Alt hvad der plantes i nymånedagene vil vokse hurtigere,

og det er en særlig god tid til nye begyndelser. 

Nymånekalender

Hver nymåne har et powerfuldt vindue på 8 timer, hvor de frø der sås, vokser med ekstra kraft. 

 

Tidspunkterne for vores online-møder er planlagt, så praktisk som det er muligt. Du vil opleve, at fordi vi følger Nymånekalenderen, varierer tidspunktet fra gang til gang.

 

Jeg har i det følgende lavet en kalender til og med december 2021, for at give dig mulighed for, at tilrettelægge din tid bedst muligt.

 

Der kan forekomme ændringer.


 


 

2021

7. September    kl. Bekræftes senere

6. Oktober      kl. Bekræftes senere

5. November     kl. Bekræftes senere

4. December     kl. Bekræftes senere

Nymåne_ritual.jpg
Mine nymåneønsker

 

Sæt retning på dit liv med nymåne astrologi,

og gør dine drømme og ønsker til virkelighed.

Det praktiske

Tid: Dato og tid finder du i månekalenderen ovenfor.

 

Medbring: Du skal have papir eller notesbog og skriveredskaber parat. Hvis du har tid og lyst, kan du forberede et papir med farver, udklip eller grafiske felter, som du kan skrive dine mål ind i. Det visuelle udtryk har ingen betydning for virkningen, men kan være med til at sætte en god tone i dig. Husk, at det er vigtigt, at du venter med at tune ind på dine mål, til vi mødes. 

 

Sted: Vi mødes på Zoom. Efter din tilmelding får du tilsendt mødelink og kode på sms. 

 

Tilmelding & pris: Du tilmelder dig ved at overføre kr. 250,- på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. I kommentarfeltet skriver du: Nymånemål + den måned du deltager. 

 

Er du, i den pågældende måned, i et udviklingsforløb hos mig, er prisen kun kr. 200,-

 

Måneritual 

Når vi sætter intentioner ved Nymåne, så udveksler vi med Universet. Du begynder at forstå, at Universet flyder gennem dig - altså, at du ikke er adskilt fra det. En god måde, at minde dit system om, at du er en del af Universet, er at sætte tonen og gøre dit måne-ritual-space klar. 

 

Det kan gøres på mange måder, og der er ikke rigtige og forkerte måder at gøre det på. Det handler dybest set om, at du skaber et rum, hvor du mærker en følelse af samhørighed, ydmyghed og tillid. Måske er det et levende lys og en kop varm te, der gør det for dig. Måske er det noget helt andet - leg med det. 

 

Forslag til objekter:

Levende lys.

Krystaller.

Palo Santo træ, salvie eller røgelse.

Planter, sten, blomster eller skaller.

 

Universet ønsker at du skal lykkes med dine sande ønsker og drømme - det er den måde, det får mulighed for at udtrykke sig gennem dig.