top of page

Podcast

Her kan du lytte til podcasten fra 2022 hvor jeg er på besøg i Det Spirituelle Hjørne og taler med Annasophia om mit møde med energierne fra Jesus og Maria Magdalene.

 

Jeg har igen været gæst i Det Spirituelle Hjørne, hvor jeg denne gang taler om at være menneskelig og guddommelig. Om at være forbundet til energierne fra Magdalene & Jesus uden at føle sig forbundet til kirken eller kristendommen. 

Jeg oplever, at deres energier er tilgængelige for alle, der er klar til at gå vejen. 

Vejen er den rejse, hvert enkelt menneske må gå, for at vikle sig ud af de historier, det er viklet ind i, af frygt for ikke at være elsket.

Energierne viser sig for den, der er klar til at møde sig selv uden maske og dom. Den der bevæger sig ydmygt og værdigt, og uden forventning. 
Energierne viser dig, at det compas du skal følge, finder du i hjertet og den tilstand du ultimativt længes efter, bor det samme sted. Hver gang du går lidt af vejen og healer lidt af dig selv, har du allerede healet et hjørne af det kollektive.Den feminine tidsalder er en indre revolution, der afstedkommer den ydre forandring verden har brug for nu. Rejsen starter med dig, og du må selv gå vejen, men du behøver ikke gøre det alene. 
 

Her kan du lytte til podcasten fra 2019 hvor jeg er på besøg i Det Spirituelle Hjørne og talte med Annasophia om feminin energi, frygt og fuldstændig frihed
 

bottom of page