Yoga og Vandre Retreat på Helgenæs i pinsen 2021

Surrender to your Heart and Soul Journey

 

Kundalini Yoga & Vandre Retreat i pinsen.

 

Pinseweekend 21. - 24. maj 2021 på naturskønne Helgenæs ved Mols Bjerge.

 

En forlænget weekend med blød næring til både krop, hoved, hjerte og sjæl. Fire dage med ro, frisk luft og bevægelse. 

 

På retreatet vil du både opleve tid med stilhed, refleksion og indadvendthed, samt tid med udveksling, livsglæde og fællesskab. 

 

Dette retreat er for dig der:

Er nysgerrig på at forstå og integrere et mere balanceret forhold mellem dit menneske-jeg og dit sjæle-jeg.

Savner at forbinde dig med naturen og dig selv.

Ønsker at lave bevidsthedsarbejde sammen med andre.

Elsker smuk natur, og har lyst til at lære at bruge naturen, som din guide i din udvikling.

 

Du har lyst til at møde dig selv, gennem Kundalini yoga, meditation og naturvandringer - sammen med andre mennesker. Du behøver ikke at have lavet Kundalini Yoga før. Vi går en rute på ca. 12 km og en rute på ca. 6 km.

 

Da din deltagelse har betydning for gruppens energi, er det en forudsætning, at du har lyst til at deltage i både yoga, vandring og refleksionsøvelser. 

 

Her skal du bo og være
På smukke Helgenæs, med det bakkede istidslandskab, bor vi med udsigt til hav, med strand og badebro. 

 

Vi bliver forkælet med økologisk vegetarmad, snacks og kage hver dag. Du indlogeres i dit eget værelse i en lejlighed med bad/toilet, som du deler med to andre værelser. 

 

Indhold
Vi begynder hver morgen med en Yoga workshop, der nulstiller dit system, booster alle celler i din krop og åbner dit hjerte. Imens du har været fordybet i din praksis, har Annette bagt og forberedt det lækreste morgenbord til os. 

 

Når morgenmaden har lagt sig, tager vi på vandring med sjælen, i den vilde natur på Helgenæs. I løbet af dagen fordyber vi os i naturen. Der vil være tid med indsigt og tid med udsigt. Undervejs har vi ophold med øvelser og frokost. 

 

Godt tilbage på Strandgården, bliver vi igen forkælet med aftensmad. Vi slutter dagen af, med at samles til blød bevægelse eller ceremoni og deling, og du bliver sendt i seng med dejlig guidet yoga Nidra.

 

Din underviser
Cristina Signorelli, Spirituel lærer, Coach og Yogaunderviser: 

I mit arbejde bruger jeg naturterapeutiske øvelser, mindfulness principper, coaching teknikker og erfaringsbaseret energiarbejde gennem Kundalini Yoga, meditation, chant og musik - krydret med egne personlige selvudviklingserfaringer gennem mere end 25 år.

 

Jeg er et meget jordnært menneske, med let adgang til de mere subtile lag af vores selvforståelse, og den verden vi er forbundet med. Mit arbejde er funderet på forståelsen af, at vi er sjæle i en menneskekrop - og på hvordan vi forener dette og lærer at danse med livet, fremfor at kæmpe med det. 

 

Det er min intention, at du på retreatet oplever denne sammensmeltning og rejse, der går gennem det intelligente og mystiske hjerte - det hjerte, der bærer den højeste vibration, kærlighed og lys - det største kærlighedsforhold du som menneske kommer til at opleve. 

 

Ankomst / Afrejse

Blød ankomst fredag d. 21. maj fra kl. 15:00 - 17:00

Blød afrejse mandag d. 24. maj fra kl. 13:00 - 15:00

Du skal selv finde vej til Helgenæs. Vi prøver at arrangere fælles biltransport. 

Det får du

3 yoga- og meditationsworkshops.

2 mindfulness vandreture med facilitering, refleksion og øvelser.

9 hjemmelavede økologiske vegetar måltider, diverse snacks, kager, frugt og kaffe/te.
3 overnatninger i eget værelse med sengelinned og håndklæde.

Inspiration til din daglige praksis efter retreatet.

Morgenbadning med pinsesolen, ceremonier og meget mere.

 

Din investering
Kr. 4.975,-  ved tilmelding inden 9. April 2021 
Kr. 4.475,-  ved tilmelding inden 9. April 2021 hvis I er to der tilmelder jer sammen og deler værelse. 

 

Efter 9. April er prisen henholdsvis kr. 4.975 delt dobbeltværelse / 5.475 enkeltværelse.

 

Du tilmelder dig ved at ringe eller skrive til mig på mobil nr. 2683 2866 og overføre retreat-prisen på mobilePay samme nummer.

 

Har vi ikke mødt hinanden før, må du meget gerne sende mig en sms - herefter ringer jeg til dig, så vi lige kan hilse på hinanden, inden vi mødes. 

 

Restbeløbet betales senest d. 16. april eller når de nye retningslinjer foreligger. 

 

Retningslinjer

Retreatet kræver min. 10 deltagere for at blive aktuelt. (Vi er pr 13. maj 13 deltagere).

 

Grundet de endnu ukendte Covid-19 retningslinier for yoga 21. Maj (hvor vi regner med, at der bliver åbnet mere op), bliver retreatet fyldt op efter først til mølle, hvis der er flere tilmeldte end det tilladte antal. Vi forventer nye udmeldinger fra sundhedsstyrelsen medio april. 

 

Restbeløbet betales senest d. 16. april eller når de nye retningslinjer foreligger. 

 

På retreatstedet er der plads nok til at holde god afstand, og i det hele taget forholde sig til de restriktioner, der måtte være behov for. 

 

Alle deltagere skal dagen før vi mødes lade sig teste (og være negativ, selvfølgelig), og være mindful med hvem vi er sammen med, og hvordan, i dagene op til vi samles. 

 

Bliver du forhindret i at deltage, får du ikke refunderet din indbetaling, med mindre der er venteliste til retreatet.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, sender du blot en sms på 2683 2866 hvorefter jeg ringer dig op, så snart jeg har tid. 
 

 

Du får tilsendt en komplet pakkeliste.

 

Kærlig hilsen Cristina

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad hvis jeg ikke kan gå så langt?
Der er to længere vandreture på retreatet. Der vil være indlagt pauser med øvelser og frokost i løbet af dagen. Du mærker selv hvor meget du kan være med til, og er selvfølgelig velkommen til at gå en kortere rute. Vi hjælper dig med at designe vandringen for dig, så du får oplevelsen med, uden at overanstrenge din krop.

 

Hvad mener du med at udvikle sig sammen med andre? 

Dette retreat er ikke en klassisk wellness weekend, selvom der er masser af forkælelse inkluderet, og du med garanti vil have det blødt og godt i krop, sind og ånd mandag, når du tager Hjem. Du vil opleve at blive guidet til at reflektere og søge svar fra dit indre - i yogaen og i naturen. Det betyder dybest set bare, at du har en naturlig nysgerrighed på at lære nyt om dig selv, og din måde at være i verden på. 

Hvad hvis jeg gerne vil dele værelse med en anden?
Du er velkommen til at sige til, hvis du ønsker at dele værelse med en anden deltager. Jeg matcher dig op med en roommate, hvis der er andre, der har samme ønske. I sparer kr. 1.000 tilsammen, når i deler værelse.

Hvordan kommer jeg til Helgenæs?
Vi satser på, at der vil være kørelejlighed i en bil. Og ellers kan du nå frem med tog og bus. Vi vil gerne hente dig ved nærmeste busholdeplads.