Fordybelse i den svenske skov

7. - 9. februar 2020 har du mulighed for at sætte farten ned og lade roen sænke sig i krop, sind og ånd - når vi pakker bilerne og drager af sted på yoga og meditations retreat i den svenske skov.

 

Vi har planlagt 3 dage, der forkæler dig fra top til tå - fra inderst til yderst. Vi fokuserer på alt hvad der nærer dine sanser og støtter op om din indre og ydre rejse. Du vil opleve et stort nærvær og overskud fra dine to undervisere. Nederst i dette skriv, kan du læse tidligere deltageres oplevelser.

 

Fredag d. 7. februar kl. Ca. 13.00 kører bilerne fra København med retning mod Ryd i Blekinge, ca. 2,5 – 3 timers kørsel. Foran os venter det helt store treat med Kundalini Yoga, meditation, naturen, hyggeligt samvær, fordybelse, sauna, stilhed, Leas grønne kærligheds mad, gåture, ild i kakkelovnen, fodbad med urter, udsigt, hytter i skoven, bevægelse, gong healing, dyp i søen, klarhed i sindet, refleksion, ro i kroppen - alt sammen omfavnet og holdt af stilheden og storheden i skoven.

 

Vi vil, vanen tro, planlægge nydelsesfulde dage med fokus på at du kommer hjem til dig selv, hvor du kan mærke din krop og din sandhed. Du vil blive taget i hånden og ført gennem 3 tidsløse dage, hvor din krop finder tilbage til sin naturlige rytme – godt hjulpet af den svenske natur.

 

Om yogaen

I Kundalini Yoga kan alle være med. Om du er nybegynder eller øvet, mand eller kvinde, vil du få glæde af en weekend med yoga og fordybelse. Du vil opleve glæden ved at have en praksis, der arbejder med såvel dit indre som dit ydre. Weekenden vil styrke dit nervesystem, booste dine hormoner, fordybe dit åndedræt og åbne op for forholdet mellem dig og din indre verden.

Om Stedet
Skoven Kalder er en luksus for dig der elsker afslappet atmosfære og hygge. Claus har bygget sit fine sted op med massere af kærlighed til naturen og sine gæster - det mærker man tydeligt. I køkkenet tryller Lea med råvarer og kærlighed. Vi bor i hytter rundt på grunden, og der er bad og toilet i hovedbygningen og i yogasalen.

Program

Fredag ’Giv Slip’

Kl. 15 – 16   Ankomst og te

Kl. 17 – 19   Yoga og meditation

Kl. 19.30     Middag

Kl. 21 – 22   Godnat Gong

 

Lørdag ’Tag Imod’

Kl. 7 – 9      Yoga og meditation

Kl. 9          Morgenmad

Kl. 10.30      Gåtur

Kl. 12.30      Frokost

Kl. 14.30      Sauna og evt. en tur i søen

Kl. 16         Te og kage

Kl. 17 – 19    Yoga og meditation

Kl. 19.30      Middag

Kl. 21         Aftensamling

 

Søndag ’Kom Godt Tilbage’

Kl. 7 – 9      Yoga og meditation

Kl. 9          Morgenmad

Kl. 11         Gåtur

Kl. 12.30      Fodbad med urter og afrunding

Kl. 14.30      Frokost

Kl. 16         Afsked

 

Det praktiske

Dato: 7. – 9. februar 2020

 

Afgang Kbh. Fredag kl. ca. 13.00

Afgang Blekinge søndag kl. 16.00

 

Vi satser på samkørsel og undgår tog. Prisen for benzin og bro bliver ca. Kr. 250,- pr/pers ved 4 personer i en bil. Når du tilmelder dig, må du gerne fortælle hvor mange pladser du har i bilen, eller om du ønsker en plads i en bil. Fortæl også gerne om du ønsker enkeltværelse (Der er begrænset mulighed for enkeltværelse).

 

Pris:

Kr. 4.300,- ved delt dobbeltværelse

Kr. 4.800,-  ved enkeltværelse

 

Prisen inkluderer alt udover transporten til og fra Sverige, som er ca. Kr. 250 ved 4 personer i en bil.

 

​Der er begrænsede antal pladser og stor interesse, så vent ikke med at booke din plads. Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 1.500 til Cristina Signorelli på MobilePay 26 83 28 66 og sende en sms, på samme nummer, med din mailadresse og fortæl om du har mulighed for at komme i bil og om du ønsker enkeltværelse.

 

Restbeløbet indbetales på samme nummer senest fredag 17. januar 2020. 

Retreatet gennemføres ved min. 12 deltagere

Vi glæder os til er at dykke ned i yogaen og nyde livet i skoven sammen med dig.

Kærlig hilsen Anne og Cristina

 

Det med småt

Bliver du forhindret i at deltage på turen, får du tilbagebetalt din indbetaling minus depositum (kr. 1.500).

 

15 dage før afrejse er turen bindende, og du kan ikke få refunderet din indbetaling. Du er dog velkommen til at sælge din plads til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“Tak for et helt fantastisk yoga-retræte i Sverige.

 

For mig var det en meget dejlig og helt særlig oplevelse at være afsted med jer, og jeg er kommet hjem fra retrætet fuld af livsglæde, lyst til livet og endnu mere lyst til kundalini-yoga.

 

Det var en meget fint planlagt weekend med god balance mellem natur/gåture, kundalini-yoga (både fysisk hård yoga og mere blid yoga), dans, meditation med mantraer, gong-meditation/gong-shower, vinterbadning/sauna med udsigt udover søen, lækker vegetarisk mad, forkælende urtefodbad, dybe samtaler og et meget berigende selskab af søde mennesker. Ikke mindst jer - Anne og Cristina - og jeres positive, nærværende og ægte tilgang til weekenden, yogaen og jeres gæster.

 

I har åbnet for kundalini-yogaen for mig, og jeg er blevet helt bjergtaget af denne yogaform og alle de styrkende og livsbekræftende sange/meditationer med mantraer.

Omgivelserne i den svenske skov og de gode yogafaciliteter var rigtigt fine og var med til at sætte rammen om en god oplevelse.

 

Jeg vil meget gerne deltage en anden gang”.

 

Mange kærlige hilsner fra Henriette

Tak for en vidunderlig weekend i Sverige. Retreatet fysiske rammer og jeres evne til at ‘holde rummet’ gjorde, at jeg følte mig tryg og modtagelig overfor alt det gode I havde med ‘i posen’ til os og overfor alt det som dukkede op i min egen indre verden. I har en vidunderlig evne til at tiltrække skønne mennesker omkring Jer.  Tak for at det er muligt at være en del af det.

 

Kærligst Marie


 

Kære Cristina & Anne,

“Beauty brings us into presence and connects us to ourselves” har en klog mand sagt.

 

Tusind tak, for det på alle måder, og i alle detaljer, smukke rum I skabte denne weekend -  i den svenske skov omgivet af stille sne.

 

Et af de absolutte højdepunkter var “fodbad from heaven”, der simpelthen var et Stilleben motiv værdigt og emmede af kærlighed til detaljer og til deltagerne.

 

Yoga i verdensklasse til solopgang og solnedgang i en yogasal man bare ikke har lyst til at forlade.

 

Chanting og gongbade er altid lykken, men det var uforglemmelig smukt, at sidde i et rum, hvor mennesker guides til at kalde på deres sjæl.

 

Tak for den smukke, trygge, rummelige og omsorgsfulde ramme I skabte for den proces, nogle af os skal igennem, hver gang, fra modstand til hengivelse og dyb kontakt. I banede vejen,  holdt rummet og vores sjæle undervejs.

 

Kærligst Gitte

IMG_6634.JPG
IMG_6632.JPG
Yogasal.JPG
Yogaretreat i skoven.png
IMG_6630.JPG
IMG_6635.JPG
Skoven Yogasal.JPG