Når en umiddelbar tilfældighed viser sig at være døren til et nyt kapitel.

August 15, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da min gode kollega Lucy Vittrup ringede og sagde ’Jeg har brug for det du kan’ begyndte vi et samarbejde, der i udgangspunktet handlede om, at Lucy havde brug for hjælp til projektledelse og sparring, i forbindelse med et nyt produkt hun skulle udvikle.

 

Vores møder udviklede sig til at indeholde både coaching, projektledelse og sparring for at imødekomme Lucys behov for at have overblik, blive inspireret, prioritere opgaverne og få energi til at få tingene gjort. Det har været af afgørende betydning for Lucys motivation og drive, at vi mellem de praktiske opgaver også prioriterede tid til, at Lucy forbandt sig med sin mission.

 

Jeg havde ikke selv tænkt på at lave et kombinationsprodukt, men det var ret tydeligt, at det gav mening for både Lucy og for mig, at bruge de forskellige værktøjer og erfaringer jeg har. Og guderne skal vide, at jeg selv godt kunne bruge mit eget produkt. Og sådan må mange andre selvstændige kvinder også have det. 

 

Jeg oplever, at der er skam forbundet med, når det er svært at få gjort det man skal, selvom det er vigtigt, når man i øvrigt er selvstændig og handlekraftig. Men det sker for os alle sammen og er en naturlig del af vores proces.

 

Nogen gange har vi brug for en udefrakommende bevægelse, for at rykke os, og det er fint. Jeg lancerer nu produktet Virksomme Møder, for selvstændige businesskvinder, freelancere og iværksættere, der som Lucy og jeg, har brug for en hjælpende hånd. Og hvis du er hurtig, og melder dig på banen som èn af de første tre, er der 50% rabat på prisen. 

 

"Cristina hjalp mig med at få hul igennem, til at tage afgørende skridt mod at handle på min store drøm om et internationalt virke" 

Lucy Vittrup

 

Please reload