top of page
Cirklen.jpg

Føler du dig kaldet til at træde ind i Tempelskolen?

Siden december 2020 har jeg været deltager og Kundalini Yoga underviser på Tempelskolens første Månepræstindehold. 

 

Månepræstindeforløbet er en ubeskrivelig rejse i visdommens sfære og den dybeste væren. Det er en initiering af et kald, der for mig begyndte for mange år siden, ved mødet med Maria Magdalene. Efter mange års ensom rejse med en iboende længselsfuld dyb sandhed, er jeg blevet mødt, set og rummet i Tempelskolens fællesskab guidet af Timianns tillidsvækkende, erfarne og kompetente visdom.

 

At træde ind i Månetemplet har for mig betydet at fordybe, forfine og forstå den visdom der bor i mig, og lære at møde mig selv i det, og de energier jeg har med mig. 

 

Mange kvinder vågner og husker deres sande kraft og natur. De føler et stærkt kald til at kultivere og udfolde den visdom, der er tilgængelig for os igen. Det er blevet tid til at samles i fællesskaber der resonerer med vores dybeste sandhed. Vi har nu mulighed for at aktivere vores superpowers, og lære at samskabe med Universet til glæde for os selv, dem omkring os og den jord vi bor på. 

-

Kan du mærke det? 

 

Kaldet efter at forbinde dig, med gammel visdom, som begynder at røre på sig.

 

Kaldet efter at aktivere din fulde feminine kraft, som har ligget i dvale i hundredvis, hvis ikke tusindvis af år. 

Kaldet efter at forbinde dig med livets hellighed og de gamle tempelritualer.

Føler du dig kaldet til at træde ind i tempelskolen?

Du kan læse mere om Tempelskolen her

-

Et historisk vendepunkt

Klodens energi har hævet vibrationen og vibrerer nu på hjerteniveau. En rejse der begyndte i 2012 og nu er fuldt aktiveret.

 

Det er det, der betegnes som Den Nye Tid. Den Feminine Tidsalder. The Aquarian Age. The Golden Age. Og det er grunden til, at vi fx har oplevet Det Arabiske Forår, Occupy Wall Street, MeToo bevægelsen og Black Lives Matter.

 

Det betyder, at den feminine energi i Universet (og dermed også i os) har meldt sin ankomst her på jorden. Feminine dyder som omsorg, næstekærlighed, kreativitet mv. bliver en del af den nye måde at være i verden på. Patriarkatet går i opløsning - og det feminine og det maskuline begynder et bæredygtigt samarbejde - og det starter med dig. 

Det er slut med at undertrykke det feminine aspekt. Tiden kalder på, at du modigt lytter til dine drømme og længsler og lader dig guide af den kreative energi der flyder gennem dig. 

Når du er tunet ind på dit hjertes vej, og sætter det i tjeneste, vil du blive støttet i at gå vejen. Og det kræver tillid til processen, fordi du på vejen vil møde indre modstand og frygt.

Månepræstinde.jpg

Månepræstinden virker først og fremmest gennem sin væren. Alt det indre arbejde hun gør transmitteres til alle omkring hende. Hun er bevidst om dette ansvar, og tager det alvorligt. Samtidigt forsøger hun at leve livet på en måde, der skaber mest muligt glæde for hende selv og andre, da glæde er en af de højeste vibrationer. 

 

Månepræstinden holder en særlig vibration, og har adgang til en særlig visdom, som vil gennemstrømme hendes helt unikke måde at udtrykke sig i livet på. Ikke to Månepræstinder er ens, men de genkender hinanden på deres energi signatur.

I kærlighed

 

Cristina & Månepræstindens Tempelskole

bottom of page