T E M P E L T I D ☉

I de ugentlige klasser holder jeg space for, og guider dig ind i din egen oplevelse af det guddommelige potentiale i dig. Jeg viser dig vejen til at slippe dommen, så du kan overgive dig til din cirkulære energi - Shakti energi. 

Når bevidsthed og livskraft forenes i det åbne hjerte, møder du dig selv, i det jeg kalder Magdalenes Tempel. 

Det er en oplevelse af det, alle spirituelle bøger dybest set handler om. Det er en oplevelse, ingen spirituel bog rigtig kan give dig, fordi din guddommelighed skal erkendes med kroppen, da det af gode grunde ikke er en mental proces. 

I mine klasser arbejder vi på forskellige subtile niveauer, af det at være sjæl i en menneskekrop. Tre af dem er særlig vigtige for mig. Den ene er hjertets alkymi. Det andet er det jeg kalder ‘patriarkatets fald i mennesket’ og handler om at træne det meditative sind. Det tredje niveau handler om at skabe værdighed i det feminine princip og åbne os for vores sansebevidsthed. Tre vigtige kvaliteter, hvis vi vil opnå balance i tingene og slutte fred. ☉
 

I kærlighed
Cristina ♡

 

Skærmbillede 2022-11-07 kl. 09.50.09.png

Derfor er det vigtigt med Tempeltid


De fleste af os oplever, og er påvirket af, livet omkring os og den store verdens tilstand.

 

Vi er i en brydningstid, med ydre og indre forvandling, som påvirker vores nervesystem og stressniveau.

 

Derfor er det vigtigt, at vi mødes til ugentlige tempeltidsklasser, hvor vi forbinder os med den indre fred, der altid er tilstede, og husker, at vi også er noget andet og meget mere, end den virkelighed der udspiller sig i vores hverdag.

Fra november 2022 åbner jeg for ugentlige klasser tirsdag og fredag.

Ugentlige klasser
 

Pris
Klasserne kører i perioder af otte gange og koster kr. 1.000. Hvis holdet ikke bliver fyldt, vil der være mulighed for at deltage enkelte gange for 150 pr/gang.

 

Hold
Tirsdagshold

Næste hold: 3. januar til 28. februar (minus 14. februar) - 3 pladser tilbage.

Fredagshold

Næste hold: 10. februar - 7. marts (minus 17. februar). Holdet er ikke åbent for tilmeldinger endnu. Skriv dig på venteliste, se under kommende hold.

Tidspunkt
Klasserne kører fra kl. 8.30 - 10.00 (+ tid til te)

Tilmelding

Hvis der er plads på holdet (send mig en sms og spørg 26832866) tilmelder du dig ved at overføre kr. 1.000 på mobilePay 26832866 (Cristina Signoreli) og kommenter med Yoga + datostart. 

Sted
Østerbrogade lige ved søerne. Efter tilmelding modtager du alle info på sms, et par dage før start.

Medbring

Der er måtter, tæpper og puder. Du skal selv have en vandflaske og en lille kop til te med.

Kommende hold
Bliver løbende tilføjet. Du kan tilmelde dig yoga-smslisten, hvis du vil på ventelisten og modtage en sms når jeg åbner for tilmelding til nye hold i 2023.

Send en sms til mig på 26832866 med et : Ja tak til besked om nye tirsdags- og/eller fredagshold + dit navn. 

Tempeltid.PNG

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga er yogaverdenens maggi-terning. Det er en yogaform, der kombinerer visdom fra forskellige yoga discipliner og filosofier. 

Med flere tusind forskellige serier og meditationer er Kundalini Yoga, en overdådig buffet af værktøjer, der er tilpasset et moderne og tempofyldt liv. I yogaen arbejder vi med bevidsthed, ved at træne og udvikle krop, sind og ånd. Du lærer at mestre gammel indisk visdom, der kombinerer åndedrætsteknikker, mantraer, meditationer og yogastillinger - og bryder gennem indre blokeringer og åbner op for højere vibration og liv. 

 

Du vil opleve, at du gennem din praksis, øger dit energiniveau, din livsglæde, din kreativitet, dit selvværd og måden hvorpå du håndterer stress.

Yogaen er skabt til den feminine tidsalder, vi er trådt aktivt ind i nu, og jeg oplever, at jeg med min praksis, igen og igen kommer tilbage til mig selv, min livsglæde, min frihed og mit flow. Kundalini Yoga er blevet min livsforsikring.

Kundalini Yoga arbejder indefra og ud, og har en powerfuld påvirkning på dit energisystem - hvilket også betyder, at yogaen ikke må kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

 

Yogastillingerne kan tilpasses din individuelle formåen, og vil have en positiv effekt på kroppens velvære.  

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på sms 2683 2866.

BE3582DC-7A0D-4670-8CBA-07468F571AC7.JPG
1002C900-ED95-4ACF-9909-8ABCA69F7E9B.JPG
40E681E7-653E-4E58-90B1-FA01C7C93858.JPG