top of page

Pioner i Den Nye Tids Energi

En formålsproces for dig, der vil være med til at skabe forandring i verden med dit liv. 

I den nye tid vi er i, hvor vi overlader lederskabet til det feminine princip, er der to rejser for os. En indre rejse og en ydre rejse. Den indre rejse handler om den personlige og spirituelle udvikling, hvert enkelt af os må gennemgå, for at skabe en indre balance og bæredygtighed. Den ydre rejse handler om, hvordan vi bevæger os i verden med vores sjælegaver, og det bidrag vi er her for at tjene med - og det er denne rejse, vi udforsker på forløbet Pioner I Den Nye Tids Energi. 

 

Verden er i forandring. Vores værdisystem er blevet så maskulint, at det har knust sammenhængskraften. Og vi er mange, der længes efter en klode, der er bæredygtig for mennesket, miljøet og sjælens tilstedeværelse her på jorden. En verden hvor de maskuline og de feminine principper værdisættes ligeværdigt. En verden, der er værdifuld og meningsfuld - for alle. 

 

Over de næste ti år skal en ny verden fødes. Og den skal fødes gennem os. Det er os der skaber den. Dig og mig. 

 

Det er et stort privilegie, og det er et stort ansvar.

Cristina Instagram.JPG

I tiden der kommer, skal vi både tage os af det der ikke længere fungerer og derfor braser sammen (som vi ser det overalt nu) samtidig med, at vi skal føde det nye, der skal erstatte det gamle.

 

Vi har alle en vigtig rolle. Og fordi verden er et spejl af dens beboere (dig og mig), er det vigtigste nu, at vi lytter til vores sjæls kalden, og lader den indre stemme vise vejen vi skal gå. 

På dette Urban Retreat sætter vi sjælens formål under lup, og undersøger hvordan vi lytter til den og hvordan vi giver den en udtryksform. Vi undersøger hvad vi bærer på af spirituel skam og frygt i forhold til at gå vejen. Og vi laver en kontrakt med vores sjæl, og forpligter os overfor os selv, hinanden og vores ophav.

Det siger Freja om forløbet

Cristinas livsformålsretreat er en gave til én som et helt menneske og dermed også til verden! Cristina har et dybt kendskab til, hvordan man på en holistisk og hjælpsom måde kan samle og spinde sine løse ender sammen til én glødende, rød tråd; en rød tråd af mening, som forbinder tilværelsens områder med hinanden - og med det, man kan give til fællesskaber og til verden.

Tak, Cristina, Jorden har brug for din magi.

Tempellys_edited.jpg

Det største kærlighedsforhold du kommer til at opleve i dit liv, er det forhold, du kultiverer med din sjæl.

Når du lytter til din sjæl, og handler derfra, åbner du for den uendelige kilde af lys og kærlighed, der bor i dit hjerte og altid er tilgængelig.

Indhold og form

Dagene er designet med en god blanding af oplæg, kreative øvelser, refleksion og delinger. Det bliver en weekend med de bedste psykologiske, kognitive og spirituelle værktøjer fra min egen personlige rejse gennem mere end 20 år. Vi bruger også Kundalini Yoga til at åbne hjertet og kalde sjælen hjem, og til at heale det gamle og lande vores nye indsigter som kropslige erfaringer, der sår frø langt ind i den fremtid, vi nu skal manifestere sammen.  

Dette forløb er ikke et Yoga Retreat. Vi laver både yoga og mediterer, dog ikke så meget, som du måske kender det fra mine andre retreats. 

Den feminine tidsalder er en indre revolution, der afstedkommer den ydre forandring verden har brug for nu. 

Rejsen starter med dig, og du må selv gå vejen, men du behøver ikke gøre det alene. 

Skærmbillede 2022-10-12 kl. 12.50.31.png

Det siger Line om forløbet

“Pioner i den nye tid”er til dig, der ved du har en gave, men ikke ved hvordan du pakker den op. 
I løbet af de tre dage vil du opleve, at din gave er blevet til en synlig og håndgribelig kraft, der kan bidrage til skabelsen/fødslen af en ny feminin og blød tidsalder. Cristina faciliterer et rum, der flytter ind i dit  hjerte og giver dig værktøjerne til at gå ud og møde livet med fornyet overblik og stærke håndgribelige skridt. 


Pioner i den Nye Tid er et rum og et transportmiddel imod en blød, smuk og kærligere verden. Jeg er uendeligt taknemmelig for at jeg lyttede til mit indre kald og deltog”. 

Kurset er for dig der, har lyst til at undersøge:
Hvordan du vil leve. 

Hvad du er kaldet til at være. 

Hvad du står for. 

Hvad din opgave er.

GenNøglen

For at understøtte rejsen vi skal på, får du med i prisen en GenNøgle Reading på lydfil fra Pernille Riis (værdi kr. 750,-). Pernille arbejder med hologenetiske analyser, der ud fra dit specifikke fødselstidspunkt, viser din sjæls blueprint. Et hologram fortæller dig, på hvilken måde du kosmisk er sammensat, og hvad dine opmærksomhedspunkter skal være. Til forløbet Pioner i den ny tids energi, designer Pernille en reading, der samler de temaer, vi arbejder med over weekenden. 
 

Pernilles readinger har efterladt mig rørt, inspireret og bekræftet i det jeg fornemmer, og jeg glæder mig til at give dig denne oplevelse. 

 

Bonus
Efter weekenden modtager du min manifestationsyogaserie på video, som du kan lave, når du vil hæve dit vibrationsniveau og manifestere din sjæls opgave her på jorden.  

Bonus bonus
En måneds tid efter weekenden inviterer jeg dig, og de andre deltagere til samling, så I får mulighed for at dele, hvordan det hele er landet i jer. På dette møde vil jeg også facilitere en samtale mellem dig og din sjæl. 

Bonus bonus bonus
Hvis du efterfølgende har brug for hjælp til at handle på dit hjertes stemme, får du kr. 500,- i rabat på 1:1 samtale med mig. 

Det siger Liss om forløbet

Hvis du er en af ​​de kvinder, der ønsker at ændre verden til et bedre sted gennem kærlighed, og ved at blive bevidst om din indre energi og hvordan du bruger den, så er dette kursus for dig. Cristina har lavet et fantastisk program, for dig der virkelig vil lære dit indre at kende. Det gør hun elegant ved at guide os gennem yoga, meditationer og øvelser, der bringer dig på rette vej.

 

Det var en vidunderlig oplevelse, med så meget godt, også at møde alle jer dejlige mennesker, mange tak Cristina!

Om dig

Du er selvstændig og oplever frygt i forbindelse med at skulle ‘springe ud’ med din sandhed/din virksomhed/dit projekt.

Du er leder og fornemmer, at noget nyt skal i spil nu.

Du er ansat i et (godt) job, og oplever at du savner meningsfuldhed.

Du ved, at noget nyt kalder, og vil gerne forstå, hvad det er.

Du savner et fællesskab, der som dig, vil leve med integritet, nydelse og lethed, mens vi ændrer verden et skridt af gangen.

Du mærker en spirituel revolution sitre i kroppen, og vil gerne handle på det.

Hvordan ved du, at du er klar til rejsen?

Hvis du mærker at det killer i maven, eller at en indre stemme/fornemmelse siger 'JA jeg vil med', så er du klar til at være med. 

Jeg garanterer, at det der viser sig for dig gennem weekenden, vil være et anker for din sjæl, resten af dit liv. 

C Signorelli_edited.jpg

Jeg kalder på

Dig der vil samskabe, fordi det er vejen til mere - for flere.

Dig der vil gå vejen, der giver mere til mennesket og naturen, end den tager.

Dig der har fokus på, hvad du kan bidrage med, fremfor hvad du selv kan få ud af det.

Dig der mærker, at nydelse og lyst er den nye ledestjerne og frygten blot en vej til ny læring.

Dig der fornemmer, at du er en del af noget meget større, og at dit bidrag er vigtigt. 

Denne weekend er et Urban Retreat. Det vil sige, at vi bruger hele weekenden sammen, men du overnatter hjemme, og står selv for den mad, du spiser. 

Forløbet sætter en stærkt projektør på din indre sandhed, og det lys du ikke tidligere har tillade at vise verden. Jeg vil anbefale dig, at lade aftenerne omkring weekenden være åbne og uden aftaler, så du skaber plads til at krop, sind og sjæl får ro til at lande indsigterne, og reflektere tilbage til dig. Ugen efter kurset vil du også have glæde af at skabe små rum af tid, til alt det nye der kommet op til overfladen og skal finde sin plads i verden

 

Du vil også få små reflektionsopgaver med hjem, som skal integreres i øvelserne den efterfølgende dag. 

Weekenden vil nære din krop, dit sind og din sjæl. Du vil grounde i din ro og dit nærvær, og re-connecte med din sjæl og dit kald, i et fællesskab med alle os der også går vejen. 

 

Det praktiske
Pris: kr. 3.495,- (kan betales i rater).

Dato: Sms mig på 2683 2866 hvis du vil på venteliste til næste forløb. Husk at opgive dit navn.


Tidspunkt: Dag 1 kl 15:00 - 18:00 / Dag 2 og 3 kl. 7:30 - ca. 17:00 el. 18:00

 

Medbring: Yogatøj (behageligt tøj du kan bevæge dig i), vandflaske, måtte, pude, tæppe, notesbog, farver/tusher, papir til at tegne på. Jeg har almindeligt printerpapir med du kan bruge. 

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at overføre kursusprisen på mobilePay 2683 2866 Cristina Signorelli. Samtidig sender du en sms 2683 2866 eller mail@signorelli.dk med din:
Fødselsdato
Fødselstidspunkt
Navnet på den by du er født i

Og dit navn, så jeg ved hvad du hedder ;) 

Disse oplysninger skal bruges til din G-nøgle analyse. Det er vigtigt, at jeg modtager dine oplysninger i god tid, så Pernille kan nå at lave analyserne til os. 

 

Location: Templet i Ryesgade 17

Det med småt
Kurset gennemføres ved min. 6 deltagere.
Du skal selv sørge
for morgenmad og frokost.

Din tilmelding er bindende og tilbagebetales ikke ved din afmelding. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side.

Har du brug for at betale kursusafgiften i rater, kan du kontakte mig på mail@signorelli.dk

Jeg glæder mig virkelig meget til at guide dig gennem denne sjæleweekend.

 

Kærligst Cristina Signorelli

bottom of page