Pioner i Den Nye Tids Energi

Intromøde 9. august kl. 19:00

Et Urban Retreat for dig, der vil være med til at skabe forandring i verden med dit liv. 

I den nye tid vi er i, hvor vi overlader lederskabet til det feminine princip, er der to rejser for os. En indre rejse og en ydre rejse. Den indre rejse handler om den personlige og spirituelle udvikling, hvert enkelt af os må gennemgå, for at skabe en indre balance og bæredygtighed. Den ydre rejse handler om, hvordan vi bevæger os i verden med vores sjælegaver, og det bidrag vi er her for at tjene med. 

 

Verden er i forandring. Vores pengesystem er blevet så maskulint, at det har knust sammenhængskraften. Og vi er mange, der længes efter en klode, der er bæredygtig for mennesket, miljøet og sjælens tilstedeværelse her på jorden. En verden hvor de maskuline og de feminine principper værdisættes ligeværdigt. En verden, der er værdifuld og meningsfuld - for alle. 

 

Over de næste ti år skal en ny verden fødes. Og den skal fødes gennem os. Det er os der skaber den. Dig og mig. 

 

Det er et stort privilegie, og det er et stort ansvar.

Cristina Instagram.JPG

I tiden der kommer, skal vi både tage os af det der ikke længere fungerer og derfor braser sammen (som vi ser det overalt nu) samtidig med, at vi skal føde det nye, der skal erstatte det gamle.

 

Vi har alle en vigtig rolle. Og fordi verden er et spejl af dens beboere (dig og mig), er det vigtigste nu, at vi lytter til vores sjæls kalden, og lader den indre stemme vise vejen vi skal gå. 

På dette Urban Retreat sætter vi sjælens formål under lup, og undersøger hvordan vi lytter til den og hvordan vi giver den en udtryksform. Vi undersøger hvad vi bærer på af spirituel skam og frygt i forhold til at gå vejen. Og vi laver en kontrakt med vores sjæl, og forpligter os overfor os selv, hinanden og vores ophav.

Indhold og form

Dagene er designet med en god blanding af oplæg, kreative øvelser, refleksion og delinger. Det bliver en weekend med de bedste psykologiske, kognitive og spirituelle værktøjer fra min egen personlige rejse gennem mere end 20 år. Vi bruger også Kundalini Yoga til at åbne hjertet og kalde sjælen hjem, og til at heale det gamle og lande vores nye indsigter som kropslige erfaringer, der sår frø langt ind i den fremtid, vi nu skal manifestere sammen.  

Den feminine tidsalder er en indre revolution, der afstedkommer den ydre forandring verden har brug for nu. 

Rejsen starter med dig, og du må selv gå vejen, men du behøver ikke gøre det alene. 

Tempellys_edited.jpg

Kurset er for dig der, har lyst til at undersøge:
Hvordan du vil leve. 

Hvad du er kaldet til at være. 

Hvad du står for. 

Hvad din opgave er.

GenNøglen

For at understøtte rejsen vi skal på, får du med i prisen en GenNøgle Reading på lydfil fra Pernille Riis (værdi kr. 700,-). Pernille arbejder med hologenetiske analyser, der ud fra dit specifikke fødselstidspunkt, viser din sjæls blueprint. Et hologram fortæller dig, på hvilken måde du kosmisk er sammensat, og hvad dine opmærksomhedspunkter skal være. Til forløbet Pioner i den ny tids energi, designer Pernille en reading, der samler de temaer, vi arbejder med over weekenden. 

 

Du modtager også min manifestationsyogaserie på video, som du efterfølgende kan lave, når du vil hæve dit vibrationsniveau og manifestere din sjæls opgave her på jorden. 

 

Pernilles readinger har efterladt mig rørt, inspireret og bekræftet i det jeg fornemmer, og jeg glæder mig til at give dig denne oplevelse. På de dage, hvor jeg tvivler på mig selv, har jeg min lydfil og min yogaserie, der får mig tilbage på sporet, med høj manifestationsvibration i kroppen. 

Om dig

Du er selvstændig og oplever frygt i forbindelse med at skulle ‘springe ud’ med din sandhed/din virksomhed/dit projekt.

Du er leder og fornemmer, at noget nyt skal i spil nu.

Du er ansat i et (godt) job, og oplever at du savner meningsfuldhed.

Du ved, at noget nyt kalder, og vil gerne forstå, hvad det er.

Du savner et fællesskab, der som dig, vil leve med integritet, nydelse og lethed, mens vi ændrer verden et skridt af gangen.

Du mærker en spirituel revolution sitre i kroppen, og vil gerne handle på det.

C Signorelli_edited.jpg

Jeg kalder på

Dig der ved, at fællesskabets bedste er vigtigere

end evnen til at konkurrere.

Dig der har fokus på, hvad du kan bidrage med, fremfor hvad du selv kan få ud af det.

Dig der mærker, at nydelse og lyst er den nye ledestjerne og frygten blot en vej til ny læring.

Denne weekend er som et Urban Retreat og vil nære din krop, dit sind og din sjæl. Du vil grounde i din ro og dit nærvær, og re-connecte med din sjæl og dit kald, i et fællesskab med alle os der også går vejen. 

 

Jeg vil anbefale dig, at lade aftenerne omkring weekenden være åbne og uden aftaler, så du skaber plads til at krop, sind og ånd får ro til at lande indsigterne, og reflektere tilbage til dig. Du vil også få små reflektionsopgaver med hjem, som skal integreres i øvelserne den efterfølgende dag. 

Det praktiske

Intromøde: Den 9. august kl 19:00 holder jeg et ca. 45 minutters møde hvor du kan stille spørgsmål og høre mere om forløbet. Du tilmelder dig her
Pris: Betaler du inden 9. August er prisen kun kr. 2.995,- Herefter er prisen 3.495,-

Dato: 9. - 11. September 2020
Tidspunkt: 9. September kl 15:00 - 18:00 / 10. og 11. September kl. 7:30 - ca. 17:00

Medbring: Yogatøj (behageligt tøj du kan bevæge dig i), vandflaske, måtte, pude, tæppe, notesbog, farver/tusher, papir til at tegne på. Jeg har almindeligt printerpapir med du kan bruge. 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at overføre kursusprisen på mobilePay 2683 2866 Cristina Signorelli. Samtidig sender du en sms 2683 2866 eller mail@signorelli.dk med din:
Fødselsdato
Fødselstidspunkt
Navnet på den by du er født i

Og dit navn, så jeg ved hvad du hedder ;) 

Disse oplysninger skal bruges til din G-nøgle analyse. Det er vigtigt, at jeg modtager dine oplysninger i god tid, så Pernille kan nå at lave analyserne til os. 

Location: Rytmikhuset, Nordre Frihavnsgade 17 Baghuset, 2100 København Ø

Det med småt
Kurset gennemføres ved min. 6 deltagere.

Kommer der nye forsamlingsrestriktioner, får du et tilgodebevis til en senere udgave af kurset.

Din tilmelding er bindende og tilbagebetales ikke ved din afmelding. Du er velkommen til at sælge din plads til anden side.

Har du brug for at betale kursusafgiften i rater, kan du kontakte mig på mail@signorelli.dk

Jeg glæder mig virkelig meget til at guide dig gennem denne sjæleweekend.

Kærligst Cristina Signorelli