top of page
IMG_4538_edited.jpg

T E M P E L T I D 

Workshop

En selvkærlig 

spirituel praksis.

Maria.jpg

Workshopserie 2024 

Dit månedlige Sjæle Shower

Næste workshop

Sweet Surrender

16. marts 2024

Tempeltid Det indre hellige rum

Vi er i en tid, hvor det feminine aspekt af den universelle energi, er trådt aktivt ind i en ny tidsalder – Vandbærerens tidsalder. Efter flere tusinde år med dominans af den maskuline energi, har universet ryddet scenen, og gjort klar til det feminine lederskab. Det betyder, at vi går fra at prøve at regne fremtiden ud og være styret af frygt, til at mærke efter, bruge vores intuition, være radikalt ærlige, og tager de rigtige og omsorgsfulde beslutninger - for os selv, dem omkring, os og planeten. 

 

Det er en dybt transformerende rejse, der på det indre plan, kan opleves som sammenbrud (stress, tårer, forvirring, frygt, angst osv.). Mange af os (både mænd og kvinder) oplever nu, at vi ikke længere kan lyve for os selv, og blive ved med at gøre det, der så åbenlyst ikke bidrager til et godt liv. Når vi prøver at forholde os til rejsen på den ’gamle’ måde (hvor vi kun bruger vores intellekt til at finde vej) skaber vi mere af det gamle – nemlig frygt. Det vi skal forstå, er, at vi er ved at opgradere vores styresystem. Vi skal have mod til at fremelske vores feminine kvaliteter. Vi skal lære at forstå, at alt hvad vi har brug for, det bærer vi i os. Og vi skal lære at have tillid til, at når vi nærer os selv og tuner ind på vores egen frekvens, så ved vi, hvad der er det rigtige for os at gøre. Vi stopper med at lede efter ydre anerkendelse og svar, og kan hvile i nuet – i os selv. Vores forsvar forsvinder og vores hjertefrekvens får lov at tage styring. Det er Vandbærerens tidsalder og den feminine power, og det sker lige nu. 

 

På mine workshops guider jeg dig hjem til et åbent hjerte, og aktiverer din healing energi, så vi nænsomt slipper det gamle styresystem. Vi træder ind i nydelse, flow og blødhed, og hæver vores frekvens. Igennem 3 1/2 time arbejder vi med at åbne op for det feminine aspekt i os selv, og balancerer det maskuline. Jeg designer en rejse, der sår kærlige frø, som arbejder videre for dig efter workshoppen. Hver måned har sit eget tema, der arbejder med de energier der er nærværende i os og i det kollektive.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra, og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Det praktiske:

Dato: Næste workshop er lørdag den 16. marts 2024 

                      

Tid: kl. 09.30 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.15

Sted: Templet i Ryesgade 17, Nørrebro. 

Pris: kr. 450,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 450,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  
På stedet er der yogamåtter, tæpper og lammeskind.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

-

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness.

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

-

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

bottom of page