top of page
templet.jpg

W O R K S H O P 11. maj 2024

 

The Power of Sound

 

Hvis du skal hvile i dit midtpunkt i en hæsblæsende polariseret hverdag og verden, skal du lære at finde tryghed i din egen krop, så du tør stå i dit center, hvorfra det er muligt, at komme i kontakt med din sande og dynamiske stemme -  vejen til selvværd, meningsfuldhed og livsglæde.

 

5. Chakra handler om, hvordan vi bevidst og ubevidst bruger lyd til at skabe vores virkelighed. Det handler om hvordan vi udtrykker os i den ydre verden. Om kunsten at kommunikere og lytte til os selv, andre mennesker og Universet. 

 

Lørdag d. 11. maj står den på hovedrengøring og et energetisk makeover - der gør dig klar, til at leve mere af det liv, der venter på, at du indtager det. Vi lever i en tid, hvor du ikke længere bliver målt på hvad du kan, eller har præsteret, eller hvor du kommer fra - men hvor det er vigtigere, at du er dig selv - autentisk, fri og med et åbent hjerte. Kom med på workshop og lær at stå lidt stærkere i dit smukke og unikke liv.

Kundalini Yoga er det stærkeste værktøj på denne rejse. Det renser ud i kroppen og tuner den til at manifestere sjæleliv her på jorden. Yogaens visdom er tilgængelig for os alle. Du behøver ikke at have lavet yoga i 100 år for at opleve magien. Det vigtigste er, at du møder op med et åbent sind, og med lyst til at indtage nye sider af dig selv.

Workshoppen vil vække foråret i hver eneste celle i din krop. Du bliver guidet gennem tre en halv time med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og mantra meditation, så du trygt kan overgive dig til universet i dit indre.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 11. maj 2024 

                      

Tid: kl. 09.30 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.15

Sted: Templet i Ryesgade 17, Nørrebro. 

 

Pris: kr. 450,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 450,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer".

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness... 

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

bottom of page