top of page

YOGA OG MEDITATIONS WORKSHOP

Det største kærlighedseventyr du kommer til at opleve i dit liv, er kærlighedsforholdet til din sjæl – den del af dig, der er autentisk, glad og fri. Der er så meget livsglæde og visdom at hente i relationen til vores sjæl, og det eneste der forhindrer dens udfoldelse, er os selv.

Lørdag den 14. april får du mulighed for at tage med mig på din helt egen sjælerejse. Vi vil udfolde, undersøge og forbinde os med det at være en sjæl i en menneskekrop. Det bliver en sjov dag, der med sikkerhed vil vække livsenergien i din krop og livsglæden i din sjæl.

Jeg har sammensat et program der fletter Østens anatomi, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser, reflektere og bruge tid på dyb og healende afslapning. Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.

Vi befinder os i en vild tid. I mere end 15 år har jeg arbejdet professionelt med personlig udvikling, og aldrig før har jeg oplevet så meget transformation som netop nu. Det er som om, der er hul igennem til kvantespring som aldrig før. Det betyder, at vi har let adgang til vores spiritualitet. Og det betyder også, at vi let bliver konfronteret med vores skygger, så vi bliver bevidste om vores udviklingsvej. Personligt oplever jeg, at jeg den ene dag er i kontakt med mit formål, og føler mig guidet, for så den næste at blive ramt af tvivl, fordi jeg også bare er et menneske i stadig udvikling. Men en sikkerhed har jeg dog, og det er, at hver gang jeg laver Kundalini Yoga, så kommer jeg hjem. Hjem til min livsglæde, min indre vished og min ro. Og det er den rejse, jeg gerne vil invitere dig med på, så du bliver klogere på, hvad der nærer din sjæl og din livsglæde.

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere, og er specielt interessant for dig, der gerne vil have mere livsglæde ind i din hverdag.

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 14. april 2018


Tid: kl. 09.15 – 12.45 ( 3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00


Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C


Pris: kr. 325,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer samtidig og inden d. 26. marts er prisen kr. 550 - altså kr. 275,- pr. næse.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 550 hvis I er 2 der tilmelder jer sannem og kr. 325 hvis du tilmelder dig alene - på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli - kommenter med dit navn.


Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i


Medbring: Vandflaske og skriveredskab. Vi har yogamåtter og tæpper.

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen.
 

Her kan du læse, hvad Anja Bay - Smertefrifødsel siger om Kundalini Yoga:
Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side. 

bottom of page