Workshopserie 2021 Dit månedlige Sjæle Shower

81PhDMLJXML._SY606_.jpg

Datoer 2021

Lørdag 26. juni

Lørdag 28. august

Lørdag 25. september

Lørdag 30. oktober

Lørdag 20. november

Lørdag 18. december

Nyt tidspunkt kl. 9.30 - 12.45

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra, og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Der er kun én ting, der forhindrer os i at have kontakt med vores sjæletilstand - og det er frygt. Frygt for afslag, frygt for at fejle, frygt for at være alene, frygt for det ukendte osv.

Fordi vi er mennesker, slipper vi aldrig af med frygten (som også har sin berettigelse, og tjener os, så vi ikke kommer galt af sted). Men vi kan lære at blive bevidste om, hvor frygt står i vejen, for det der gerne vil udfolde sig i vores liv. Og vi kan lære at åbne kroppen, afbalancerer vores chakra og føde sjælen, så den føler sig inviteret til at være mere tilstede i kroppen.

Dybest set handler personlig og spirituel udvikling om at finde en balance – et samarbejde om du vil - mellem det at være menneske og det at være sjæl. Når vi formår det, er vi frie til at udleve vores højeste mening og dybeste sandhed, til gavn for os selv, menneskene omkring os, og planeten.

Sjælebevidsthed sker i kroppen. Derfor skal vi lære at være bevidst tilstede i kroppen, mærke den og nære os selv indefra. Og det er præcis det vi træner på mine workshops.

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb.

Vi kommer til at lave en masse yoga med tid til fordybelse og nærvær. Vi sætter fokus på, hvordan vi, i denne yogaform, bevidst bruger åndedræt og bevægelser, så krop, sind og ånd samarbejder og skaber balance og frihed i livet.

Du vil lære at bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på healende afslapning.

Du forlader workshoppen med dyb fred, mere livsglæde og en magnetisk udstråling.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle.

-

Vi tager de COVID-19 forbehold der skal til, for at holde et trygt rum. Under MEDBRING kan du læse, hvordan du er med til at sørge for det. 

Det praktiske:                          Nyt tidspunkt kl. 9.30 - 12.45

Tid: kl. 09.30 – 12:45 Dørene åbnes kl. 09.20

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til notater.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness... 

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.