Workshopserie 2020/ 2021 Dit månedlige Sjæle Shower

Nyt tidspunkt kl. 9.45 - 13.00

Datoer 2020 

Lørdag 22. august

Lørdag 19. september

Lørdag 31. oktober

Lørdag 28. november

Søndag 27. december

Datoer 2021

Lørdag 13. februar

Lørdag 20. marts

Lørdag 24. april

Lørdag 29. maj

Lørdag 26. juni

Lørdag 28. august

Lørdag 25. september

Lørdag 30. oktober

Lørdag 20. november

Lørdag 18. december

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Der er kun en ting, der fraholder os kontakten med vores sjæletilstand - og det er frygt. Frygt for afslag, frygt for at fejle, frygt for at være alene, frygt for det ukendte osv.

Fordi vi er mennesker, slipper vi aldrig af med frygten (som også har sin berettigelse, og tjener os, så vi ikke kommer galt af sted). Men vi kan lære at blive bevidste om, hvor frygt står i vejen, for det der gerne vil udfolde sig i vores liv. Og vi kan lære at føde sjælen, så den føler sig inviteret til at være mere tilstede i kroppen.

Dybest set handler personlig og spirituel udvikling om at finde en balance – et samarbejde om du vil - mellem det at være menneske og det at være sjæl. Når vi formår det, er vi frie til at udleve vores højeste mening, til gavn for os selv, menneskene omkring os, og planeten.

Sjælebevidsthed sker i kroppen. Derfor skal vi lære at være tilstede i kroppen, mærke den og nære os selv indefra. Og det er præcis det vi træner på mine workshops.

Alle kan deltage, både øvede og begyndere. Vi kommer til at lave en masse Kundalini Yoga med tid til fordybelse og nærvær og vi sætter fokus på, hvordan man i Kundalini Yoga bevidst bruger åndedrættet, så krop, sind og ånd samarbejder og skaber balance og frihed i livet.

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.  

Det praktiske:                          Nyt tidspunkt kl. 9.45 - 13.00

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til notater.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Tusinde tak, det har virkelig sat noget i gang. Og jeg er vild med tempelsnoren. Sikke en smuk gestus. Det vat effektfuldt at dele bagefter og det coachende / faciliterende greb gav noget ekstra, som jeg sjældent møder i yogasammenhænge”.

 

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

 

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

 

-

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

 

Kærligst Cristina Signorelli

 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

  • Grå Instagram Icon
  • Grå iTunes ikon
  • Grå Facebook ikon

Kontakt mail@signorelli.dk  +45 26 83 28 66​