top of page
Skærmbillede 2021-11-08 kl. 15.00.43.png

The Inner Art of Love

Vi er i en tid, hvor det feminine aspekt af den universelle energi, er trådt aktivt ind i en ny tidsalder – Vandbærerens tidsalder. Efter flere tusinde år med dominans af den maskuline energi, har universet ryddet scenen, og gjort klar til det feminine lederskab. Det betyder, at vi går fra at prøve at regne fremtiden ud og være styret af frygt, til at mærke efter, bruge vores intuition, være radikalt ærlige, og tager de rigtige og omsorgsfulde beslutninger - for os selv, dem omkring, os og planeten. 

 

Det er en dybt transformerende rejse, der på det indre plan, kan opleves som sammenbrud (stress, tårer, forvirring, frygt, angst osv.). Mange af os (både mænd og kvinder) oplever nu, at vi ikke længere kan lyve for os selv, og blive ved med at gøre det, der så åbenlyst ikke bidrager til et godt liv. Når vi prøver at forholde os til rejsen på den ’gamle’ måde (hvor vi kun bruger vores intellekt til at finde vej) skaber vi mere af det gamle – nemlig frygt. Det vi skal forstå, er, at vi er ved at opgradere vores styresystem. Vi skal have mod til at fremelske vores feminine kvaliteter. Vi skal lære at forstå, at alt hvad vi har brug for, det bærer vi i os. Og vi skal lære at have tillid til, at når vi nærer os selv og tuner ind på vores egen frekvens, så ved vi, hvad der er det rigtige for os at gøre. Vi stopper med at lede efter ydre anerkendelse og svar, og kan hvile i nuet – i os selv. Vores forsvar forsvinder og vores hjertefrekvens får lov at tage styring. Det er Vandbærerens tidsalder og den feminine power, og det sker lige nu. 

 

Lørdag d. 22. november guider jeg dig hjem til et åbent hjerte, og aktiverer din healing energi, så vi nænsomt kan slippe det gamle styresystem. Vi træder ind i nydelse, flow og blødhed, og hæver vores frekvens.  Igennem mere end tre timer arbejder vi med at åbne op for det feminine aspekt i os selv. Jeg designer en rejse, der kommer til at så kærlige frø, der arbejder videre for dig.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 20. november 2021  

                      

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness... 

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

bottom of page