top of page

Workshop 21. september

Sat Nam.png

Bye Bye Negative Mind - Velkommen Livsglæde Uden Grund

 

På denne workshop, arbejder vi med den største udfordring mennesket står overfor på rejsen mod Sat Nam (vores sande identitet - vores sjælestemme), nemlig vores negative sind.

 

I Kundalini Yoga arbejder vi med de tre sind. Det Positive, det Negative og det Neutrale sind. Det Negative Sind er den del af hjernen, der ser, alt det der kan gå galt. Det kan på ingen måde tænke positivt om noget (det klarer det Positive Sind for os). 

Når det Negative Sind er ude af balance, kan vi blive frygtsomme og angstfulde. Hvis det er for stærkt, kan det holde dig fra ALT hvad der er godt for dig. Er det for svagt, kan det fører dig ud i situationer, der er usunde eller ligefrem farlige for dig. Når det Negative Sind er herskeren i dit liv, lukker det ned for dit hjerte og din sjælestemme.

Når det Negative Sind er afbalanceret, arbejder det sammen med det Positive og det Neutrale sind. Det fungerer da som en mor, der tager vare på sit barn, på en sund måde - ikke overbeskyttende og ikke super udfordrende. 

 

Lørdag d. 21. september arbejder vi med de tre sind, og primært med det Negative. Vi vækker kroppen til live, skaber indre bevidsthed, og åbner hjertet og porten til lyset, livet og kærligheden.

 

Du forlader workshoppen mere i balance og med sol i sindet. 

 

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi og visdom, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på dyb og healende afslapning.


Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 21. august 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg

 

Pris: kr. 375,00 (Er I 2 der tilmelder jer sammen, og inden d. fredag d. 13. september er prisen kr. 650,00)

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – Så snart jeg modtager din betaling er du registreret.  

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page