top of page

Workshop

Kreativitet.jpg

Det Kreative Flow

Er du kunstner i dit eget liv?

Det Kreative Flow - Er du kunstner i dit eget liv?

 

Mange af os, har tendens til at tænke på kunst og kreativitet, som noget der skabes af mennesker med fine uddannelser eller særlige evner. Men sandheden er, at vi alle er skabende og kreative. Og vi er det hele tiden.

Spørgsmålet er, hvordan bruger vi vores kreativitet, og hvilke vilkår vi giver den at udfolde sig på.

 

Når du skaber i samklang med din sandhed / din sjæls stemme, så oplever du trivsel, glæde og mening. Når du skaber i dissonans med den, så oplever du tristhed, kedsomhed, meningsløshed og måske ligefrem angst og stress.

 

Ligesom kunstmaleren passer godt på sine pensler, og forfatteren arbejder disciplineret med sit skriveri - skal vi som kunstner i eget liv, passe godt på vores krop og være disciplineret med den praksis vi har, som holder os i kontakt med vores livsflow.

 

Kundalini Yoga er det stærkeste værktøj på denne rejse, fordi vi arbejder direkte med at vække den skabende kraft og skabe flow, og fordi vi bruger mantraer til at styre vores mentale processer.  

 

Yogaens visdom er tilgængelig for os alle. Du behøver ikke at have lavet yoga i 100 år for at opleve magien. Det vigtigste er, at du møder op med et åbent sind, og lyst til at indtage nye sider af dig selv.

 

Lørdag d. 22. juni arbejder vi med kreativitet på forskellige måder, så vores indre kunstner og livsflowet kan flyde frit.

Workshoppen vil vække kreativiteten i hver eneste celle i din krop. Du vil blive guidet gennem tre og en halv time med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og meditation med smukke mantraer, så du trygt kan overgive dig til universet inde i dig.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 22. juni 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg

 

Pris: kr. 375,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer sammen og inden d. 17. juni er prisen kr. 650. Der er begrænset antal pladser, så vent ikke med din tilmelding, hvis det kalder på dig at være med.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenterer med din mail adresse. Så snart jeg modtager din betaling er du registreret. Herefter modtager du en email ca. 3 dage inden workshoppen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page