top of page

Sjæle workshop

81PhDMLJXML._SY606_.jpg

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Dybest set handler personlig og spirituel udvikling om at finde en balance – et samarbejde om du vil - mellem det at være menneske og det at være sjæl. Når vi formår det, er vi frie til at udleve vores højeste mening, til gavn for os selv, menneskene omkring os, og planeten.

Lørdag d 23. februar forbereder vi kroppen på dyb meditation, med yoga og åndedrætsøvelser. Med smukke mantraer vil vi invitere the divine femnine – Kundalini Shakti ind og bade i hendes nærende og powerfulde energi. Hun er moder energien, og hjælper os med at slippe den usikkerhed der forhindrer os i at handle, på det der er vigtigt for os, og transformerer den til tillid og indre fred.

Sjælebevidsthed sker i kroppen. Derfor skal vi lære at være tilstede i kroppen, mærke den og nære os selv indefra. Og det er præcis den rejse, vi tager på lørdag d 23. februar. Hvis du efterfølgende har lyst til at fortsætte det gode arbejde, vil du på dagen, få udleveret et forslag til en daglig praksis.

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. Vi kommer til at lave en masse Kundalini Yoga med tid til fordybelse og nærvær og vi sætter fokus på, hvordan man i Kundalini Yoga bevidst bruger åndedrættet, så krop, sind og ånd samarbejder og skaber balance og frihed i livet.

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 23. februar 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer samtidig og inden d. 18. februar er prisen kr. 650 (Der er begrænset antal pladser).

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenter med din mail adresse.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

"Tak for en fantastisk oplevelse lørdag på workshoppen. Jeg fik så meget lys og energi, at det føles som om jeg havde været koblet til en oplader. Den ro, balance og det gode humør som jeg gik hjem med, er en tilstand, som jeg gerne vil have adgang til, som en væren i livet generelt. Tak for en god oplevelse og jeg glæder mig til næste gang"

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Sat Nam
Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

bottom of page