top of page

Blødhed & Flow

Yoga, meditation og bevægelses Workshop i København 23. juni 2018

 

Den spirituelle rejse, er en opdagelsesrejse ind i dit indre univers. En rejse hvor du begynder at forstå, og forbinde dig med, den du i virkeligheden er – alt det, der ikke er dine tanker, overbevisninger og erfaringer. Det er sjælens rejse, og den er meget tættere på dig, end du er tror. Kodeordene på rejsen er Blødhed og Overgivelse. To simple ord, der på den ene side synes banale og ligetil, men så alligevel opleves så dybt provokerende, når vi skal træde ind i det. 


Fordi vi er trænet i at regne den ud, og være effektive og dygtige, er det blevet både utilgængeligt og ’farligt’ at være tilstede i vores sansende væren. Men jeg kan love dig det her: Den dag du giver slip og giver fri, vil du opleve en dyb indre fred, og følelsen af at komme hjem - og den palette du farver livet med, vil folde sig ud, og blive mere end dobbelt så stor. 

 

At gå fra gøren til væren, betyder ikke, at du behøver at blive full time hippie, samle på krystaller og danse i måneskin (med mindre du har lyst til det). Det betyder blot, at du skal have åndehuller i dit liv, hvor du skaber plads til nærvær, overgivelse og fordybelse.


Lørdag d. 23. Juni vil vi gøre netop det, og jeg vil designe en rejse for dig, der er blød, sansende og undersøgende. Det bliver en sjov dag, der med sikkerhed vil vække livsenergien i din krop og livsglæden i din sjæl. 

 

Jeg har sammensat et program der fletter Østens anatomi, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser, reflektere og bruge tid på dyb og healende afslapning. 


Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Vi afslutter workshopen med et lille ritual (en gave) der forsegler en handling, du forpligter dig til at gøre for din sjæl♡

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 23. juni 2018 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 ( 3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00 Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 350,00 

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 350 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenter med din mail adresse.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske, et tæppe og evt. en pude at sidde på. Vi har yogamåtter. 

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

Udtalelse: Anja Bay – Indehaver af Fødselsmetoden Smertefrifødsel 
Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det. 

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

 

Kærligst Cristina Signorelli

 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

bottom of page