top of page

Stå stærkt i dit smukke og unikke liv - Workshop

DAVIDS SAMLING 4.jpg

 

 

 

 

 

Den 25. maj skal vi på rejse

 

fra det inderste og sande sted i selvet

 

til den yderste vibration i vores aura  

 

og op igennem alle energi chakra langs rygsøjlen.

Stå stærkt i dit smukke og unikke liv.

Hvis du skal hvile i dit midtpunkt i en hæsblæsende polariseret hverdag og verden, så skal du lære at finde tryghed i din egen krop, så du tør stå i dit center, hvorfra det er muligt, at komme i kontakt med din sande og dynamiske stemme - det er vejen til selvværd, meningsfuldhed og livsglæde.

 

På workshoppen vil vi med lyd, åndedræt og bevægelse arbejde med at rense og reparere vores aura, og vække og rense vores chakra. Vi laver en powerfuld meditation, der fjerner indprent fra traumer i sindet. OG du vil lære en meditation, der på 3 minutter (hver dag i 40 dage) lærer dig at deale med vrede.

 

Med andre ord - lørdag d. 25. maj står den på hovedrengøring og et energetisk makeover - der gør dig klar, til at leve mere af det liv, der venter på, at du indtager det. Vi lever i en tid, hvor du ikke længere bliver målt på hvad du kan, eller har gjort, eller hvor du kommer fra - men hvor det er vigtigere, at du er dig selv - autentisk, fri og med et åbent hjerte. Så kom med på workshop og lær at stå lidt stærkere i dit smukke og unikke liv.

 

Kundalini Yoga er det stærkeste værktøj på denne rejse. Det renser simpelthen ud i kroppen og tuner den til at manifestere sjæleliv her på jorden. Yogaens visdom er tilgængelig for os alle. Du behøver ikke at have lavet yoga i 100 år for at opleve magien. Det vigtigste er, at du møder op med et åbent sind, og lyst til at indtage nye sider af dig selv.

Workshoppen vil vække foråret i hver eneste celle i din krop. Du vil blive guidet gennem tre og en halv time med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og meditation med smukke mantraer, så du trygt kan overgive dig til universet inde i dig.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 24. maj 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer sammen og inden d. 18. maj er prisen kr. 650. Der er begrænset antal pladser, så vent ikke med din tilmelding, hvis det kalder på dig at være med.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenterer med din mail adresse. Så snart jeg modtager din betaling er du registreret. Herefter modtager du en email ca. 3 dage inden workshoppen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page