top of page
Marokko flow.JPG

Awaken Your Flow 

&

Enjoy Your Space

Awaken Your Flow - workshop 26. januar 2020

 

På årets første workshop skal det handle om stilhed og fordybelse. Inden vi for alvor kan så nye frø, skal vi invitere stilheden indenfor, så vi sikrer, at den retning vi lægger ud i det nye år, er tunet ind med vores sjæle-stemme. 

 

På workshoppen har vi god tid til at fordybe åndedrættet og skabe smidighed i vores energetiske og fysiske krop. Efter en lang opvarmning åbner vi op for vores 2. Chakra og skaber flow i kroppen. 

 

Med en blød og åben krop, kalde vi vores sjæl hjem, så vi får mulighed for at hvile i nuet - i tillid til at alt udfolder sig, som det skal.

 

Vejen til et meningsfyldt liv er et smukt samarbejde mellem din kropsbevidsthed, dit hjerte og dit intellekt. Søndag d 26. Januar lærer du, hvordan man bruger kroppens signaler, til at navigere med. 

 

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi og visdom, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på dyb og healende afslapning.


Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Bemærk at workshoppen i januar falder på en søndag, og at der i 2020 er ny tidsramme (kl. 9:45 - 13:00)

Det praktiske: 

Dato: søndag d. 26. januar 2020
 

Tid: kl. 09.45 – 13.00 Dørene åbnes kl. 09.30

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg

 

Pris: kr. 375,00 (Er I 2 der tilmelder jer sammen, og inden fredag d. 17. januar er prisen kr. 650,00)

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – Så snart jeg modtager din betaling er du registreret.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page