top of page
kundaliniyogaworkshop26juni.png

Workshop d. 26. juni

Dansen mellem det feminine og det maskuline

Forholdet mellem vores indre feminine og maskuline stemmer og forholdemåder, er alt afgørende for vores trivsel, og måden hvorpå vi mestrer livet generelt. 

Typisk vil vi, i de områder af vores liv hvor vi er trygge, have en bedre balance mellem de to forskellige måder at være på. I områder hvor frygt er involveret, vil vi have tendens til at undertrykke vores feminine og cirkulære system. Det gør vores råderum mindre og mere trygt at være i - og det betyder også, at vi lukker ned for den kreative livsenergi, der gerne vil udtrykke sig gennem os. På sigt er konsekvensen, at vi føler os umotiverede, uden livsglæde og måske kompenserer ved at fylde tomrummet med mad, forbrug og rusmidler.

Kundalini Yoga tilbyder et system, der både afbalancerer det indbyrdes forhold mellem det maskuline og feminine aspekt i os, og forener energierne i hjertet - vejen til den højeste vibration et menneske kan opleve, uden ydre påvirkning. 

 

På workshoppen 26. juni vil vi, med lyd, åndedræt og bevægelse, arbejde med hvordan vi skaber et bedre forhold mellem vores indre faste struktur og flydende form. 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

-

Vi tager de COVID-19 forbehold der skal til, for at holde et trygt rum. Under MEDBRING kan du læse, hvordan du er med til at sørge for det. 

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 26. juni 2021  

                      

Tid: kl. 09.30 – 12:45 Dørene åbnes kl. 09.20

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter. Husk Coronapas (Du er enten vaccineret, tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer).  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness... 

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

bottom of page