top of page
Workshop 26. november.png

Kærlighed, Frihed & Kreativitet

Kærlighed, frihed og kreativitet er på den ene side noget vi, i vores menneske liv, længes efter, og prøver at opnå i vores liv. På den anden side, i vores spirituelle liv, eller vores indre liv, er det essensen af det vi allerede er. Det er det, vi er her for at lære at forstå.

 

Hvis jeg søger efter frihed og kærlighed i den ydre verden, vil jeg altid være frygtsom og søgende, fordi det jeg finder i den ydre verden, er noget der er afhængig af andre, og derfor kan blive taget fra mig igen. Hvis jeg derimod starter med mig selv, og gør kærlighed, frihed og kreativitet til mit udgangspunkt, så vil Universet altid guide mig direkte til de samme kvaliteter i den ydre verden.

 

Universet lytter ikke til vores bønner. Universet spejler vores vibration. 

 

Lørdag den 26. November arbejder vi med at aktivere alle tre kvaliteter i os selv. Vi laver meditationer der bryder de internaliserede delpersonligheder ned, der fortæller os, at kærlighed er noget vi skal gøre os fortjent til. Og vi healer de sår det har skabt, at vi har lyttet mere til hovedet end til hjertet. 

 

Jeg designer en rejse, der kommer til at så kærlige frø, der arbejder videre for dig.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra, og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Det praktiske:

Dato: 26. november 2022 - Se workshopdatoer resten af året her

                      

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 425,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 425,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Papir og noget at skrive med.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

-

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness.

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

-

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

bottom of page