top of page

HVAD DU ØNSKER SKAL DU FÅ - Workshop

Forår.JPG

Open The Heart and Attract Opportunities

Workshop 27. april 2019 - med fokus på, hvordan vi åbner os for de muligheder og mirakler, der hele tiden er til stede.

 

"The more I open myself, the more I can attract. I don't need to struggle; I have the ability to attract opportunities"

At samarbejde med Universet, og tiltrække det vi i sandhed ønsker os, betyder ikke, at der kommer nogen eller noget udefra os selv, og giver os gaver - Det betyder, at vi fjerner det i os selv, der står i vejen, for det flow af muligheder der konstant vibrerer i og omkring os. 

Fordi du manifesterer, med hver eneste (bevidste og ubevidste) tanke og følelse du har - hele tiden, skal du lære at 'rense' dine kanaler, for de historier du fortælle dig selv, og som holder dig tilbage. Og du skal lære at hæve din vibration, så du begynder at samarbejde positivt med Universet. 

At leve din sjæl, betyder ganske enkelt, at du tillader dig selv at udleve dine drømme og bruge dine særlige kvaliteter, til gavn for dig selv og dem omkring dig. Og alt hvad du skal bruge, det er inde for rækkevidde - når du åbner dig for det. 

 

Kundalini Yoga er det stærkeste værktøj på denne rejse. Det renser simpelthen ud i kroppen og tuner den til at manifestere sjæleliv her på jorden. Yogaens visdom er tilgængelig for os alle. Du behøver ikke at have lavet yoga i 100 år for at opleve magien. Det vigtigste er, at du møder op med et åbent sind, og lyst til at indtage nye sider af dig selv.

Lørdag d. 27. april laver vi et powerfuldt yogaset der åbner hjertet og sætter tonen (vibrationen) i kroppen, i tiltræknings mode. Efterfølgende laver vi en boblende meditation, der finder lommerne med indre konflikter og transformerer energien til livsglæde og intuition. Workshoppen vil vække foråret i hver eneste celle i din krop. Du vil blive guidet gennem tre og en halv time med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og meditation med smukke mantraer, så du trygt kan overgive dig til universet inde i dig.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 27. april 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer samtidig og inden d. 20. april er prisen kr. 650. Der er begrænset antal pladser, og workshoppen var udsolgt i sidste måned - så vent ikke med din tilmelding, hvis det kalder på dig at være med.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenterer med din mail adresse. Så snart jeg modtager din betaling er du registreret. Herefter modtager du en email ca. 3 dage inden workshoppen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page