top of page

Workshop 28.december

2020.jpg

2020

Frihed, klarhed og høj vibration

Vi træder snart fysisk ind i hjerteåret 2020. Det bliver VILDT FANTASTISK at få lov at være her på jorden, og udleve hjerte/sjæle vibration. 

 

2019 har på mange måder været et år, hvor vi har oplevet konflikten mellem Hoved og Hjerte. Mange af os har gennemgået store forandringer i år, og står lige mellem det nye og det gamle. Vi ved, at vi er på rette vej, men oplever stadig at gamle vaner og mønstre kan drille. 

 

Den 28. december rydder vi op i de sidste rester fra 2019, og sikrer en grunded 

og blød overgang til det nye år. 

 

Vi starter workshoppen med at lave yoga og meditation, der kan ændrer selv de mest sejlivede vaner og afhængigheder. Vi renser ud i resterne af det gamle og healer vores sår. Takker af og sætter pris på det der har været, og sætter tonen for det nye der kommer. 

Hvis du vil have maksimalt ud af workshoppen, kan du forberede dig ved at reflektere over følgende spørgsmål: (Når du svarer, vælg da de 1 - 3 mest vigtige ting).

  1. Hvad har du endnu ikke givet helt slip på?

  2. Hvilke sår skal du heale for at være helt fri og klar til 2020? 

  3. Hvad har du af drømme og længsler du vil udleve i 2020?

 

Jeg vil guide dig til at bruge dine refleksioner i øvelserne, vi laver på workshoppen. Du vil ikke skulle dele dine svar. Du er velkommen til at have en notesbog med, hvis du har lyst til det.  

 

Vi afslutter dagen med at binde en indisk tempelsnor om håndleddet. Tempelsnoren bærer healing, beskyttelse og overflod, og kan bruges som en kærlig reminder, på alt det dejlige der skal leves i 2020.

 

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi og visdom, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på dyb og healende afslapning.


Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 28. december 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg

 

Pris: kr. 375,00 (Er I 2 der tilmelder jer sammen, og inden mandag d. 16. december er prisen kr. 650,00)

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – Så snart jeg modtager din betaling er du registreret.  

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page