Maria.jpg

Workshopserie 2022 

Dit månedlige Sjæle Shower

Det tredje øjes bevidsthed

Vejen ud af sindets konflikter,

og porten til forståelsen af din guddommelige natur.

Lørdag d. 28. maj 2022

Kl 09:45 - 13:00

På Frederiksberg

Det tredje øjes bevidsthed.

 

6. Chakra handler om, hvordan vi med bevidsthed træner:

1) vores neutrale sind, der hjælper os med ikke at være fanget i vores følelsers vold. 

2) vores intuition, der viser os vejen til vores sjæls bevidsthed - den indre viden vi alle har adgang til, under 'larmen' fra vores tanker. 

Hvis du skal hvile i dit midtpunkt i en polariseret hverdag og verden, skal du lære at træne dit tredje øje, så du med bevidsthed kan bragte, om du er fanget i dit dualistiske sind, eller om du er hævet over konflikt-tankerne og kan observere de dramaer der udspiller sig fra et neutralt sted. Herfra er det muligt at tage beslutninger, der fører til et rigt, frit og meningsfuldt liv. 

 

Lørdag d. 28. maj står den på hovedrengøring og et energetisk makeover - der gør dig klar, til at leve mere af det liv, der venter på, at du indtager det.

 

Kom med på workshop og lær at stå lidt stærkere i dit smukke og unikke liv.

Kundalini Yoga er det stærkeste værktøj på denne rejse. Det renser simpelthen ud i kroppen og tuner den til at manifestere sjæleliv her på jorden. Yogaens visdom er tilgængelig for os alle. Du behøver ikke at have lavet yoga i 100 år for at opleve magien. Det vigtigste er, at du møder op med et åbent sind, og lyst til at indtage nye sider af dig selv.

Workshoppen vil vække foråret i hver eneste celle i din krop. Du bliver guidet gennem tre timer og 15 minutter med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og meditation med smukke mantraer, så du trygt kan overgive dig til universet inde i dig.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra, og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Det praktiske:

Dato: 28. maj 2022 - Se workshopdatoer resten af året her

                      

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 425,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 425,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

-

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness.

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

-

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.