top of page

Enjoy Your Space

Aarhus.jpeg

Enjoy Your Space

Workshop 30. marts 2019 - med fokus på universets 2 poler: det stabile og det flydende

 

Det stabile holder space og skaber tryghed - gennem disciplineret fokus

Det flydende udtrykker livet og skaber mening - gennem blødhed i kroppen

 

Når vi træner det stabile og neutrale, kan vi slippe vores ‘drama historier’ og ’katastrofe’ tankegang. Derved får vi mulighed for at bruge vores energi på at skabe tryghed i kropen, så vi tillader at blødhed og åbenhed viser vejen til vores feminine kvaliteter.

 

Vi lærer at forstå, at alt hvad vi har brug for, det bærer vi i os. Og vi lærer at have tillid til, at når vi nærer os selv og tuner ind på vores egen frekvens, så ved vi, hvad der er det rigtige for os at gøre. Vi stopper med at lede efter ydre anerkendelse og svar, og kan hvile i nuet – i os selv. Vores forsvar forsvinder og vores hjertefrekvens får lov at tage styring. Og så begynder vores celler at vibrerer i samklang med universet, og livet udfolder sig som et nydelsesfuldt flow. Det er Vandbærens tidsalder og den feminine power.

 

Lørdag d. 30. Marts tager vi på sjælerejse, og udforsker og indtager, vores indre og ydre space. Du vil blive guidet gennem tre og en halv time med Kundalini Yoga, åndedrætsøvelser, bevægelse og meditation med smukke mantraer, så du trygt kan overgive dig til universet inde i dig.

 

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 30. marts 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer samtidig og inden d. 18. marts er prisen kr. 650 (Der er begrænset antal pladser).

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenterer med din mail adresse.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page