top of page

Workshop 30. november

Sat Nam.png

Træd ind i din kraft og blødhed. 

 

Withstand the Pressure of Time

Open the Gate to Your Heart

and Connect to the Divine Feminine

 

På mit besøg i Indien sidste år, var der et forhold, til en særlig karakterfuld dame, der sneg sig ind under huden på mig. Hendes navn er Moder Ganges. Ved foden af Himalaya har hun sit udspring. Hun er krystal klar, blød som fløjl og ubarmhjertig. Du er nødt til at respektere hendes kraft. Går du ud i vandet, uden først at have snoet en 3 cm tyk lænke om armen, så tar’ hun dig. Haps. 

 

Hun er dragende, og du kan ikke lade være med at række ud efter hende. 

 

Jeg sad ved hendes side - lyttede til hende, så på hende og mærkede hende - Og dybt i mig, var der en udveksling mellem hendes energi og den iboende visdom jeg (vi alle) bærer på.

 

Hun er indbegrebet af The Divine Feminine. Hun er den kreative energi. Hun er flowet. Hun er den skabende kraft. Hun er os -  dig og mig - mænd og kvinder. 

 

Lørdag d. 30. November forbereder vi os til dyb meditation, ved at grounde kroppen, rense vores aura og åbne hjertet. Med smukke mantraer vil vi invitere The Divine Feminine - Kundalini Shakti ind og bade i hendes nærende og powerfulde energi.  

 

Hun er moder energien, og når du forbinder dig med energien i dig selv, slipper du din usikkerhed og træder ind i en blød og flydende tillid til dig selv og til livet, og en indre fred så dyb. 

 

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi og visdom, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på dyb og healende afslapning.


Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 30. november 2019 
 

Tid: kl. 09.15 – 12.45 (3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

 

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg

 

Pris: kr. 375,00 (Er I 2 der tilmelder jer sammen, og inden mandag d. 18. november er prisen kr. 650,00)

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375/650 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – Så snart jeg modtager din betaling er du registreret.  

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Vi har yogamåtter.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page