top of page
Sweet Surrender & Trust_edited.png

Sweet Surrender & Trust

Du er medskaber af det vibrationsmønster der flyder igennem dig. Derfor er det vigtigt, at du etablerer en lydhør relation mellem dine tanker, dine følelser, din krop og din sjæl.

Uden bevidsthed på dit fokus og dit nærvær, ender du med at planlægge og kontrollere din hverdag/dit liv i forsøget på at få det bedste ud af det, med de muligheder du synes, du har.

Hvis du er træt af at løbe efter livet og følelsen af at afvikle den ene dag efter den anden, er det måske på tide at begynde at træne de ‘muskler’ der gør det muligt at være aktiv medskaber, af den store gave livet er.

Hver ny dag er en mulighed for at skabe en fremtid, der tjener vores drømme, lys og potentiale. Og hver gang en af os vælger at træde ind i lyset, bidrager det til den kollektive bevægelse, der er i gang med at skabe en ny verden - en ny tid - og det sker lige nu.  

Kundalini Yoga tilbyder et system, der er designet til at mennesket og sjælen kan smelte sammen og samarbejde, og derigennem skabe den højeste vibration et menneske kan opleve, uden ydre påvirkning. 

Det kræver, at vi beslutter os for at slippe gamle historier, frygt og kodninger - alt det vi er viklet ind i gennem social arv, kulturelle normer og historier om, hvad det er vi tror, vi har brug for. 

 

På workshoppen 30. oktober viser jeg dig, hvordan du overgiver dig til det der ikke kan kontrolleres og planlægges - og hvorfor det er vigtigt.

 

Med lyd, bevægelse, breathwork og mantra meditation arbejder vi med vores indre forholdemåde til os selv og vores energi. Vi undersøger hvordan vi står i vejen for vores kreative potentiale - vores sjæls stemme og opgave i det her liv.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. 

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 30. oktober 2021  

                      

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness... 

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

bottom of page