top of page
IMG_1918_edited.png

Calling the Soul Home Workshop

31. oktober 2020

Så er det tid igen. Tid til at samles i fordybelse - vække stemmen i hjertet og hæve vibrationen i kroppen. 

På denne workshop, der falder på dobbelt fuldmånen (Blue Moon) og Allehelgensaften, skal vi forberede krop og sind på at kalde sjælen hjem, forbinde os med den, og nyde den fredfyldte og livsglade energi der følger med at smelte sammen med vores autentiske jeg. 

I anledning af Allehelgensdag vil vi tænde lys for de mennesker, der ikke længere er blandt os, og lave en ceremoni for dem (og os selv). Jeg vil derfor invitere dig til at tage et lille fad/skål (til et fyrfadslys) med. 

Jeg glæder mig til at guide, og holde space, for dig.

Du forlader workshoppen med dyb fred, mere livsglæde og en magnetisk udstråling.

 

Jeg har sammensat et program der fletter østens anatomi og visdom, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser og bruge tid på dyb og healende afslapning.

Det bliver en dag, der vil nære dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt. 

 

Workshoppen er for alle.

Vi tager de COVID-19 forbehold, der skal til at lave et trygt rum. Under MEDBRING kan du læse, hvordan du er med til at sørge for det. 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 31. oktober 2020 

Tid: kl. 09.45 – 13.00 Dørene åbnes kl. 09.30

 

Sted: Gotvedinstituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny sal) 1900 Frederiksberg.

 

Pris: kr. 375,00

Der er begrænset antal pladser, så vent ikke med din tilmelding, hvis det kalder på dig at være med.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – Så snart jeg modtager din betaling er du registreret.  

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, tæppe, pude, vandflaske og en kop til te.

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:


”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.
 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

“Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.”

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kærligst Cristina Signorelli

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side

bottom of page