top of page
Meditation 1.jpg

 

 

 

2019 ET NYT ÅR I BALANCE

Nytårs workshop 29. december på Frederiksberg

 

kl. 9.15 - 13.45

Vanen tro, skal vi på workshoppen arbejde med personlig og spirituel udvikling. Overskriften er Balance. Balance mellem det spirituelle og det menneskelige. Balance mellem det feminine og det maskuline. Og som forberedelse til det nye år, kommer vi også til at reflektere over, hvordan vi skaber balance i vores hverdag - så der bliver plads til det der skal gøres, det vi har lyst til at gøre, og åndehuller til vores spontane og legende sjæl.

Du vil blive guidet igennem 4 ½ times yoga, meditation, bevægelse, afslapning, refleksion, visualisering og skrivning.

Dagens program vil forløbe ca. sådan her:

Først slipper vi julen, og kommer tilbage til det dybe åndedrag og godt ned i kroppen.


Vi skal lave en Kriya der renser ud i både den fysiske og den energetiske krop - og forbereder hele vores system på den efterfølgende rejse.

Efter en god og dyb afslapning og efterfølgende tepause, skal vi, gennem meditation, visualisering og refleksion, sige farvel til og slippe 2018. Vi sætter et kærligt punktum, og gør os klar, til at vende fokuset mod det nye der venter.

Vi fortsætter rejsen ind i det nye, på en måde der er designet til at være både meget konkret, men også blød og elastisk. Vi sætter lys på essensen af det, der skal vokse i det nye år, og du får en strategi til, hvordan du planlægger dine uger, så du bevarer balancen i dig selv.

Dagen afslutter vi med en smuk forening af sjælen og mennesket i os. Hensigten er at give dig mulighed for at starte 2019 med et åbent hjerte, et positivt sind og en glad krop. Du kan godt glæde dig.

OG som du måske har bemærket, har jeg tidligere løftet sløret for, at jeg har gaver med til det nye år. Jeg er netop gået i gang med at producere de lækreste øjenpuder med økologisk lavendel, og i det dejligste Liberty stof. Du får en øjenpude med hjem, der beroliger sindet, fremmer dyb afslapning, reducerer stress og holder lys ude.

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. Vi kommer til at lave en masse Kundalini Yoga med tid til fordybelse og nærvær og vi sætter fokus på, hvordan man i Kundalini Yoga bevidst bruger åndedrættet, så krop, sind og ånd samarbejder og skaber balance og frihed i livet.

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.  

 

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d 29. december 2018 

Tid: kl. 09.15 – 13.45 ( 4 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

Pris: kr. 525,00

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 525,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenterer med din mailadresse.

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

Medbring: Vandflaske og et tæppe. Du skal også have en notesbog eller noget papir med, og noget at skrive med (gerne forskellige farver). Vi har yogamåtter og puder. 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere:
”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

 

”Tusinde tak for endnu en dybt vedkommende og rørende workshop. Det overrasker mig gang på gang, hvad du formår at gøre med dette format. Dine workshops er noget helt særligt for mig, og føles som en transformation hver eneste gang. For mig er de en rejse, hvor jeg, på en måde jeg aldrig har prøvet før, finder tilbage til mig selv og finder et sted, hvor jeg kan stå stærkt i mig selv. Og det er jeg dybt taknemmelig for”.

 

”Det var stort og smukt og min krop elskede din workshop”.

 

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

 

Kærligst Cristina Signorelli

 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

bottom of page