top of page

Ypperstepræstindens Daglige Praksis

Et kursus i livsmestring, der kan forandre din måde at være i livet på.

waite The High Priestess.jpg

Et forløb med Kundalini Yoga science og Tarot visdom.

 

1. December 2021 - 1. Juni 2022 i København

Tarotkortet Ypperstepræstinden er den feminine energi, visdom og væren. Hun er Månepræstinden og Maria Magdalene der gennem kontakt og bøn i hjertet, forbinder himlen og jorden i sig selv. Med sit høje abstraktionsniveau og skarpe intuition, tjener hun det højeste gode for alles bedste. 

 

En nutidig udgave af Ypperstepræstindens kvaliteter er kvinden, der har gjort op med skyggesiderne af sit ego, og derfor ikke længere står i vejen for sig selv. Det er en kvinde, der føler sig dybt kaldet til at tjene verden med sine gaver, og hun forstår, at hendes høje vibration er afhængig af, at hun vælger livsglæde som sin grundtone. Hun formår at forbinde sig til en visdom, der er ældre end hendes levede liv, og hun ved, at hendes Daglige Praksis er en nødvendighed, når hun skal balancere sin væren i en hverdag med fart på.

 

Denne invitation, til den ultimative dannelsesrejse, er til dig, der føler dig kaldet til at lære, og integrere, Ypperstepræstindens kvaliteter i dit liv. Det er til dig, der mærker, at tiden er klar til at slippe kampen med livet, og holde op med at undertrykke din feminine power. Rejsen er for dig, der mærker sandheden i, at det er tid til at udfolde livet mere kreativt og med mere lethed og nydelse. 

 

Vi er nu i den feminine tidsalder, hvor det er balancen mellem det feminine - intuitivt sansende, og det maskuline - rationelt handlende, aspekt af os, der afgør, hvordan vi spiller de kort, livet har givet os.

 

Som Ypperstepræstinden lærer du på dette forløb, at være forbundet til jorden og finde din plads i verden - tryg og med værdighed, samtidig med at du holder din ‘kanal’ åben og i kontakt med Universet omkring dig. Du lærer at lytte til din intuition, og holde en varm kontakt til dit hjerte, fordi du forstår, at din sjæls stemme bærer din sandhed. En sandhed, der er fri af norm og logik - og rigtig og forkert - og som holder, det mod du skal bruge til at bevæge dig sårbart og ærligt igennem livet. 

Cristina Signorelli og Sofie Golodnoff giver dig solid indsigt og praktisk erfaring med to powertools til at blive stående i dig selv, og huske din sandhed, i hverdagens ‘larm’ og hast.
Cristina Signorelli.jpg
sofie_edited_edited.jpg

Vi har specialiseret os i at forene kroppen, følelserne, intellektet og sjælen på en helt nede på jorden måde. Vores undervisningsform sikrer, at du integrerer de subtile (guddommelige) lag, i din krop, på en måde så det rent faktisk virker i din hverdag. 

 

Sofie lærer dig, alt hvad du skal vide for at tyde og forstå tarot visdom, og hvordan du integrerer denne visdom i dig selv. 

 

Cristina aktiverer og faciliterer dit indre læringsrum. Hun kombinerer guidning og refleksion med åndedrætsteknikker, bevægelse og lyd, så det påvirker dit sind, dine følelser, din krop og åbner dit hjerte. 

Vi har begge et særlig forhold til Maria Magdalene energien, og føler et stærkt kald til at formidle hendes lære om livet og kærligheden. Det kommer du til at høre, mærke og føle. 

Det får du:
7 måneders momentum med en gruppe af søstre der støtter dig.
7 videoer med din daglige yoga og meditations praksis.
Meditationer (Lydfiler).
Facebookgruppe med spontane happenings og fællesskab.
7 hele kursusdage, på Østerbro, med Sofie og Cristina.
Bogen Tarot, Lær at tyde kortenes visdom af The Golodnoff’s.
Playlister til din yogapraksis.
Notesbog og andre overraskelser.
Månedlige online møder med støtte, indspark og udveksling.
Et sæt Tarotkort, Smith-Waite Centennial Edition.
Tarotøvelser og andre selvudviklings invitationer.
Kærlighed, kærlighed og mere kærlighed.
Med øvelser i Tarot og Kundalini yoga, mellem modulerne, hjælper vi dig til at skabe små rum i din hverdag, der giver dig frihed og plads til at være dig.

Forløbet er for dig der

Har stor appetit på din spirituelle udvikling.

Er træt af at stresse og arbejde for hårdt på at lykkes.

Kan mærke at der er noget nyt på vej, men ikke helt ved, hvordan du skal gribe det an. 

Ønsker at leve med mere nydelse, leg og lethed.

Er klar til at vise verden hvem du er - uden undskyldninger. 

Det indre arbejde vi laver, vil påvirke din forholdemåde til dig selv og den ydre verden. Effekten vil du opleve i alle aspekter af dit liv - dine relationer, måden hvorpå du kommunikerer, dit selvværd og din måde at se livet på. Hvad du arbejder med, eller drømmer om at gøre i livet, er sekundært for Ypperstepræstindens Daglige Praksis. Det vigtigste er, at du har lyst til at forandre dit liv.

 

Arbejder du med at hjælpe mennesker i deres personlige og spirituelle udvikling, eller er du leder og har ansvar for andre mennesker, vil du få en masse værktøjer du kan bruge i dit videre arbejde.

 

Du skal være klar til at integrere en daglig praksis med yoga og tarot i din hverdag. Hvor lang tid du bruger på din praksis, kan variere alt efter dine personlige behov og ønsker. Vi anbefaler et sted mellem 30 - 60 minutter.

Efter forløbet har du

En daglig praksis der igen og igen hjælper dig tilbage i din sandhed og din handlekraft.

Redskaber til selvcoaching, så du hele tiden kender dit næste skridt.

Opskriften på manifestation, lethed og mere nydelse.

Selvværd og mod til at gå efter det du drømmer om.

Mulighed for at tyde tarotkortene.

Indsigt i tarot symbolerne og den esoteriske filosofi bag kortene.

En kærlig tilgang til dig selv.

Skal du med på rejsen?

I personlig udvikling er du nødt til selv at gå vejen, men du behøver ikke at gøre det alene. Vi giver dig to metoder til at skrælle forvirring og frygt væk, og et fællesskab der støtter dig på rejsen. 

Tempellys_edited.jpg

Datoer


Alle kursusdage er den første onsdag i måneden fra december 2021 - juni 2022 på Østerbro kl. 9:00 - 16:00

 

Modul 1        Det Maskuline         

1. december 2021


Modul 2        Det Feminine          

5. januar 2022

Modul 3        Livsenergi              

2. februar 2022

Modul 4        Forening            

2. marts 2022

Modul 5        Sandhed            

6. april 2022

Modul 6        Visdom            

4. maj 2022

Modul 7        Illumination            

1. juni 2022

Her kan du læse mere om undervisningen, Tarot, Kundalini Yoga, og Sofie og Cristina.

Alle online møder er tirsdage kl. 18:30 - 20:00

14. december 2021

18. januar 2022

15. februar 2022

15. marts 2022

19. april 2022

17. maj 2022

Savasana.jpg

Introduktionspris kun kr. 12.500,-

Din pris for deltagelse på første hold af Ypperstepræstindens Daglige Praksis er kr. 12.500,- inkl. moms (Normal pris kr. 17.000,-).


Beløbet kan betales i 4 rater á kr. 3.350,- (i alt kr. 13.400).

 

Ratebetaling:


kr. 3.350.- ved tilmelding

    

kr. 3.350,- 1. november

        

kr. 3.350,- 1. februar

          

kr. 3.350,- 1. april.         

 

Prisen inkluderer alt, undtagen frokost på kursusdagene. 

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål eller overvejelser i forhold til Tarot sender du en sms til Sofie på nummer 2447 7181. Sofie ringer dig op hurtigst muligt.

 

Har du spørgsmål eller overvejelser i forhold til Kundalini Yoga sender du en sms til Cristina på nummer 2683 2866.  Cristina ringer dig op hurtigst muligt.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at betale 1. rate eller hele kursusafgiften her.

Har du ikke været på kursus eller i forløb hos enten Cristina eller Sofie før, skal vi inden din tilmelding, have en kort samtale over telefonen, for at sikre, at forløbet er det rigtige valg for dig.

 

Send en sms til Sofie 2447 7181 eller Cristina 2683 2866 og du vil blive ringet op hurtigst muligt. 

Det med småt

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka og euforiserende stoffer.

 

Bliver vi under forløbet opmærksomme på, at du er medicineret/selvmedicineret forbeholder vi os retten til at stoppe samarbejdet. Du vil stadig blive faktureret det fulde kursusbeløb. 

 

Din tilmelding er bindende. 

 

Ved afmelding inden kursusstart gives ingen refusion. Har vi en venteliste på pågældende tidspunkt, sælger vi gerne din plads videre for dig. 

 

Der er 12 pladser på holdet. 

 

Forløbet forudsætter at der er min. 8 tilmeldte.

 

Ved ændring af forsamlings forhold (Covid) forbeholder vi os retten til at afholde forløbet tilsvarende online. 

Her kan du læse mere om undervisningen, Tarot, Kundalini Yoga, og Sofie og Cristina.

Det er vores ønske, med denne dannelsesrejse, at forene krop og sind, og skabe adgang til det åndelige. Når du vælger at tage på den indre rejse, med Maria Magdalene, er det dybt transformerende, helligt og vigtigt.

 

Vi glæder os til 7 transformerende måneder sammen med dig.

 

Kærlig hilsen

Cristina & Sofie

bottom of page