top of page

Frihed - frygt og kærlighed

Yoga, meditation, refleksion og bevægelses Workshop i København 25. august 2018

 

Der findes kun kærlighed

Alt hvad du gør, er drevet af forskellige motivationer. Under disse motivationer er der to faktorer, der spiller ind – og det er kærlighed og frygt. Kærlighed forstået på den måde, at du dybest set bare gerne vil elskes og anerkendes. Det vil sige, at alt hvad du gør, gør du for at blive elsket og anerkendt, eller i frygt for ikke at blive det. Fordi frygt kun eksisterer, af frygt for ikke at få kærlighed, findes der reelt set kun kærlighed. 

 

Når din bevidste/ubevidste motivation er styret af frygt (for ikke at blive anerkendt/elsket), kan det koste dig din frihed til at være i verden, som det ellers falder dig naturligt. Paradokset er, at kærligheden er en naturlig tilstand, der hele tiden flyder i vores hjerter. Det er ikke noget vi er adskilt fra, og derfor må søge ude i verden. Vi er kærlighed.

Den spirituelle opdagelsesrejse handler dybest set om, at ændre retning på kærligheden. I stedet for at søge kærligheden udenfor os selv, skal vi lærer at finde den i os selv. Langsomt begynder vi at forstå, at frygt er en mental proces (Ego), og kærlighed er en væren (Sjæl). Det er en lille rejse – fra hovedet og ned til hjertet - der resulterer i en kæmpe forandring i vores fysiske oplevelse. Og som med al personlig udvikling, er det både det sværeste og det nemmeste. Det gode ved Kundalini Yogaen er, at det går udenom vores rationale, og giver os en direkte oplevelse af det at være en sjæl i en menneskekrop. 
 

For at gøre plads til mere sjæle-udfoldelse og frihed, arbejder vi d. 25. August med at løsne op for, og slippe gammel frygt, der har taget bopæl i vores krop. 
 

Den første halvdel af workshoppen er fysisk med yogastillinger og øvelser der forbereder kroppen på dyb afslapning.

Den anden halvdel er den mere blide rejse, hvor vi arbejder mere energetisk med meditation og mantraer. Der vil også være et coachende lag, der guider dig igennem din egen private rejse. Og selvfølgelig slutter vi af med at booste dine celler med kærlighed og livsglæde. 

 

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere. Vi kommer til at lave en masse Kundalini Yoga med tid til fordybelse og nærvær og vi sætter fokus på, hvordan man i Kundalini Yoga bevidst bruger åndedrættet, så krop, sind og ånd samarbejder og skabe balance og frihed i livet.

Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.  

Det praktiske: 

Dato: Lørdag d. 25. august 2018 


Tid: kl. 09.15 – 12.45 ( 3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 375,00 (Hvis du deltager i flere workshops i løbet af efteråret, bliver det billigere. Læs mere her).

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 375,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenter med din mail adresse.

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i 

 

Medbring:Vandflaske, et tæppe og evt. en pude at sidde på. Vi har yogamåtter. 

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

 

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 
”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

 

”Tusinde tak, det har virkelig sat noget i gang. Og jeg er vild med tempelsnoren. Sikke en smuk gestus. Det var effektfuldt at dele bagefter, og det coachende / faciliterende greb gav noget ekstra, som jeg sjældent møder i yogasammenhænge”.

 

”Det var stort og smukt, og min krop elskede din workshop”.

 

”1000 tak for en dejlig og udfordrende workshop. Du er virkelig dygtig til at videregive informationer, og jeg kunne rigtig godt lide tempoet i dagens øvelser/praksis”.

 

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

 

Kærligst Cristina Signorelli

 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

bottom of page