top of page

I 10 år havde jeg stor glæde af at dyrke Ashtanga Yoga. Da jeg i 2015 fik lyst til at prøve en ny yogaform, mødte jeg Kundalini Yogaen. Det umiddelbart mest markante for mig, ved mødet, var en meget tydelig fornemmelse af, at her var der en yogaform, der arbejder på alle aspekter af det at være menneske. Det fysisk, som jeg kender det fra det fra Ashtanga yogaen, det mentale og emotionelle som jeg kender fra coachingen og det spirituelle som er en stor del af mig, men på det tidspunkt, ikke havde et ’udviklingsrum’ eller en fast fødekilde.

Cristina_Signorelli.png

Det var derfor ikke svært, efter kun 3 Kundalini Yoga Klasser, at dedikere mig til et års træning og studie ind i Kundalini Yogaens forunderlige verden. Og rejsen er ikke slut enden. Kundalini Yogaen fortsætter med at åbenbare sin visdom og generøsitet. Den er skabt til den feminine tidsalder, vi er trådt aktivt ind i nu, og vil hjælpe dig med at træne, det at være en sjæl i en menneskekrop. Mit ønske med min undervisning, er at åbne vejen til endnu mere livsglæde, frihed og flow for dig, der finder vej til mine timer, workshops og retreats. 

Hvis du vil vide mere om den feminine tidsalder, kan du læse lidt mere her.

-

T E M P E L T I D

I min undervisning, som jeg kalder for Tempeltid, holder jeg space for din egen oplevelse af det guddommelige potentiale i dig.  

Når bevidsthed og livskraft forenes i det åbne hjerte, møder du dig selv, i det jeg kalder Magdalenes Tempel. 

I templet vil du, udover at åbne dit indre tempel, opleve spirituelt fællesskab og healing af dig selv og det kollektive.

Vi arbejder på forskellige subtile niveauer, af det at være sjæl i en menneskekrop. Tre af dem er særlig vigtige for mig. Den ene er hjertets alkymi. Det andet er det jeg kalder ‘patriarkatets fald i mennesket’ og handler om at træne det meditative sind. Det tredje niveau handler om at skabe værdighed i det feminine princip og åbne for vores sansebevidsthed. Tre vigtige kvaliteter, hvis vi vil opnå balance i tingene, slutte fred og surfe på energien i den nye tid

 

Dit commitment til det spirituelle fællesskab og dit indre hellige liv, er det, der skaber Tempeltid.
 

I kærlighed
Cristina ♡

Månedlige Workshops


En workshop varer 3 1/2 time og består af yoga, bevægelse, meditation og refleksion. 

Det underliggende tema er altid, at komme i kontakt med dit frie og glade jeg, så du kan mærke dit åndedræt, din krop og dine følelser, og leve med mere glæde og frihed. 

For dig der oplever, at din hverdag udspiller sig med mest fokus på gøren, og meget lidt fokus på væren, vil den månedlige workshop være et energetisk brusebad, der forbinder dig med en dyb indre stilhed, og muligheden for at høre din sande stemme. 

 

Den månedlige workshop er din mulighed for at gå i dybden med din træning og få inspiration til din personlige og spirituelle rejse. 

Er sat på midlertidig pause.

Marokko_yogamåtter.JPG
Skærmbillede 2023-01-16 kl. 22.35.17.png

Ugentlige klasser

De fleste af os oplever, og er påvirket af, energiskiftet omkring os, og den store verdens tilstand.

 

Vi er i en brydningstid, med 'opdatering af styresystem' og ydre forvandling, og det påvirker vores nervesystem.

 

I den ugentlige Tempeltid forbinder vi os med den indre fred, der altid er tilstede, og husker, at vi også er noget andet og meget mere, end den virkelighed der udspiller sig i vores hverdag.

Vi afslutter hver session med 10 minutters stilhed og varm te. Herefter er der 20 minutters fællesskab og mulighed for at trække et Gaiakort.

Du kan læse mere her

Retreats


Et yogaretreat er en skøn måde at kombinere det at rejse og være en del af et fællesskab - samtidig med at du giver krop, sind og ånd mulighed for at afbalancere sig og få depoterne fyldt godt op. 

På et retreat kommer du i dybden med din yogapraksis og skaber et rigtig godt fundament at bygge videre på. 

Jeg afholder retreats i Danmark og i udlandet.

Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev eller læse mere her

FullSizeRender.jpg
Daglig Praksis.JPG

En Daglig Praksis

Få et skræddersyet program til en daglig yoga og meditations

praksis, der passer præcis til dine behov og ønsker. 

Med en daglig praksis sætter du tonen for din dag, så det ikke er dine spontane følelser, der styrer dit liv.

Du kan læse mere her

bottom of page