top of page
IMG_4538_edited.jpg

T E M P E L T I D 

Yoga i den nye tids energi.

T E M P E L T I D DEN INDRE VEJ

Kundalni Yoga · Meditation · Åndedræt · Healing · Fællesskab · Tirsdags flowskrivning

 

Oversigt

Mandage kl. 16.30 - 18.30 : 27. maj - 19. august (minus 3. juni og sommerferien 1. - 28. juli).
 

Tirsdage kl. 17.00 - 19.30 : 14. maj - 6. august (minus 4. juni og sommerferien 1. - 28. juli).
 


Fredage kl. 8.30 - 10.30 : 21. juni - 6. september (minus sommerferien 1. - 28. juli).

Praktik Tempeltid kører i perioder af 8 uger, med mulighed for Drop in.

 

Pris Mandage og fredage kr. 1.400,-/Drop in kr. 200,- Tirsdage kr. 1.800,-/Drop in kr. 250,-

Tilmelding Hvis der er plads på holdet, tilmelder du dig ved at overføre beløbet på mobilePay 26 83 28 66 - Cristina Signorelli. Info om ledig plads får du via sms 26 83 28 66. 

Location Templet i Ryesgade 17 på Nørrebro. Info sendes på sms efter tilmelding.

Medbring Jeg har yogamåtte, tæppe og skind til dig. Hav gerne behageligt tøj på, du kan bevæge dig i og en vandflaske med. 

Aflysning Din tilmelding er bindende, men du er velkommen til at bytte til en anden dag i samme uge, eller den efterfølgende uge, i det omfang der er ledige pladser.

Tempeltid er for dig, der ønsker at:

- finde vej indefra.

- arbejde med den feminin visdom i dig selv.

- have en omsorgsfuld rummelighed for dig selv.

- træne overgivelse og sårbarhed.

- have et fællesskab, der støtter og inspirerer dig.

- føler dig tiltrukket af Maria Magdalene. 

Tempeltid1.jpg
Tempeltid7.jpg
Tempeltid5.jpg

Tempeltid er den nye tids praksis, hvor vi i modsærning til religion, finder det hellige i os selv, i en ikke dogmatisk form, der tillader den enkelte, at genforenes med sin sandhed, hvordan den end må opleves. 

Tempeltid6.jpg
Tempeltid4.jpg
Tempeltid3.jpg

Kundalini Yoga, som jeg underviser det, tilbyder et system, der er designet til at mennesket og sjælen kan samarbejde, og derigennem skabe den højeste vibration et menneske kan opleve, uden ydre påvirkning. 

Tempeltid8.jpg

Marie om tempeltid

Det er en kæmpe gave i mit liv, at jeg ved, at uanset hvor meget jeg vælter forvirret rundt i løbet af ugen, lander jeg altid et sted dybt inde i mig selv igen, når det bliver tirsdag og jeg sidder i dit tempel.

 

Tak for altid at holde så fint et rum.

Tempeltid9.jpg

I templet vil du, udover at åbne dit indre tempel, opleve spirituelt fællesskab og healing af dig selv og det kollektive.


I kærlighed
Cristina ♡

-

Her kan du læse om din underviser.

Kundalini Yoga

Der findes mange yoga former. Nogle er strukturerede og fysiske i deres tilgang, mens andre er mere meditative. Kundalini Yoga er en god blanding, og har desuden fokus på at aktivere kroppens energicentrene med lyd og åndedræt.

Det er en tantrisk yogaform, der arbejder med polariteter. Når bevidsthed og livskraft forenes i det åbne hjertet, aktiverer du den iboende hukommelsen om din egen guddommelighed og den feminine kraft, og kommer i kontakt med din sjæls formål og din meningsfuldhed. 

Selvom yogaen kan være aktiv, handler det i lige så høj grad om at kultivere indre stilhed og lytning, så vi træner bevidsthed. 

For mig er vores Tempeltid den nye tids praksis, hvor vi i modsærning til religion, finder det hellige i os selv, i en ikke dogmatisk form, der tillader den enkelte, at genforenes med sin sandhed, hvordan den end må opleves. 

Med flere tusind forskellige serier og meditationer er Kundalini Yoga, en overdådig buffet af værktøjer, der er tilpasset et moderne og tempofyldt liv. Du lærer at mestre gammel indisk visdom, der kombinerer åndedrætsteknikker, mantraer, meditationer og yogastillinger - og bryder gennem indre blokeringer og åbner op for højere vibration og liv. 

 

Du vil opleve, at du gennem din praksis, øger dit energiniveau, din livsglæde og din kreativitet.

Yogaen er skabt til den feminine tidsalder, vi er trådt aktivt ind i nu, og jeg oplever, at jeg med min praksis, igen og igen kommer tilbage til mig selv, min livsglæde, min frihed og mit flow. Kundalini Yoga er blevet min livsforsikring.

Kundalini Yoga arbejder indefra og ud, og har en powerfuld påvirkning på dit energisystem - hvilket også betyder, at yogaen ikke må kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på sms 2683 2866.

bottom of page