top of page
Maria.jpg

Workshopserie 2022 

Dit månedlige Sjæle Shower

Livsenergi

Vejen til din gnist,

din frihed

og din handlekraft.

Søndag d. 27. februar 2022

Kl 09:45 - 13:00

På Frederiksberg

Livsenergi - Vejen til din gnist, frihed og handlekraft.

 

Måske mærker du, ligesom jeg, at det er på tide at få tilført ny og positiv energi i systemet.

Når livsflowet ikke har mulighed for at flyde gennem os, bliver vi slave af vores tanker, og det er så utrolig begrænsende og kan aktivere alle mulige og umulige følelser, som vi skal bruge vores energi på at tackle, i stedet for at bruge energien på at handle på det, der rent faktisk er vigtigt for os. 

På denne workshop, hvor vi arbejder med vores livsenergi, og hvordan yogaens visdom viser vejen til at aktivere og balancere sjælens lys. 

Jeg lærer dig hvorfor samarbejdet mellem 3. og 6. Chakra, samt dit åndedræt, er den vigtigste cocktail på din bevidsthedsrejse mod at leve med mening, livsglæde og frihed. Og jeg giver dig et super værktøj til at transformere usundt ego, vrede, sløvhed og dårligt selvværd.

 

Glæd dig til en dag der med sikkerhed vil bevæge og skubbe dig blidt.

Jeg afslutter alle mine workshops med at guide dig ind til det sted, hvor du er, og altid har været, alt det du længes efter.

Kundalini Yoga har en powerfuld effekt på kroppens energisystem, og må ikke kombineres med psykofarmaka eller euforiserende stoffer.

Alle mennesker har adgang til at opleve fred, glæde og kærlighed – som er vores sjæletilstand. Det er oplevelser af stille dyb fred. En følelse af at være forbundet. En fornemmelse af at livet giver dyb mening. Det er en tilstand der kommer indefra, og er uafhængig af ydre anerkendelse og forhold.

Det praktiske:

Dato: 27. februar 2022 - Se workshopdatoer resten af året her

                      

Tid: kl. 09.45 – 13:00 Dørene åbnes kl. 09.30

Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C 

 

Pris: kr. 425,00

 

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 425,00 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli. Skriv Workshop + Dato på overførslen. 

 

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i

 

Medbring: Yogamåtte, Tæppe, Vandflaske og en kop til te. Nogle holder af at have notesbog med til noter.  

 

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 time før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen. 

Det med småt. Hvis du bliver forhindret i at deltage på workshoppen, bliver din indbetaling ikke refunderet. Men du er velkommen til at sælge din billet til anden side.

Udtalelser fra tidligere workshopdeltagere: 

"Tusind tak for en fantastisk dag. Jeg er så taknemmelig, rørt og meget bevæget over at møde dig og dagen i dag. Så glad for, at jeg var med.

Jeg havde en oplevelse af en stærk samhørighed og jeg havde virkelig nogle dybe og smukke meditationer. Kombinationen af musikken, bevægelserne og dine ord, gjorde at det smeltede sammen for mig og gav mening.

Alt det du fortalte om i starten, gav så meget genklang og længsel, og jeg havde lyst til at sidde og lytte og suge til mig i flere timer.

Det var fantastisk at prøve så mange forskellige øvelser og mærke og observere, hvad der skete indeni. Det var virkelig dejligt, at der var så meget fokus på det spirituelle og den naturlige måde, du gav det videre på, var så ægte for mig.

Elskede musikken, det gik lige i hjertet."

 

-

"Todays workshop was an experience of opening, layer by layer, deeper and deeper. 

Choice of kriyas, meditations, music, guidance combined into a truly moving experience. Each exercise adding new layers of awareness within- taking your beginning words and guidance into my body’s consciousness.

It was truly a powerful awakening, opening and connection. 

I am blessed that our paths crossed now a year ago... Thank u for leading me on this journey"

-

”Tak for i lørdags – jeg var simpelthen så berørt af det i flere dage efter. Jeg havde sådan en smuk oplevelse”.

bottom of page